Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelentkezni hozzá gyakornoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkezni hozzá gyakornoknak azért, hogy felfigyeljen rám? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi viszonylag régóta, de eddig nem akartam kezdeményezni nála. Viszont a sorsban bízni eléggé unalmas és azért szeretném már, hogy valami előrelépés történjen, vagy ha erre nincs esély, akkor ne utána epekedjek titkon.

A következő őszi félévben fogad a cége gyakornokokat az egyetemről. Anyukámmal beszéltem erről, ő azt mondta, jelentkezzek és igenis menjek, másra nem, arra jó lesz, hogy legyen mit írni az önéletrajzomba.

2022. júl. 20. 20:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tesz rám, mikor még életében nem látott. 😂
2022. júl. 21. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha életében nem látott, akkor az egész plátói. Hagyjad, keress a saját korosztályodban.
2022. júl. 21. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
hagyjuk már azt, h nem vonzza a pénzt...
2022. júl. 22. 00:27
 14/16 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok és pár hete lett enyém az első Birkin 30 táskám. Őszintén, szerinted kell nekem bárkinek is a pénze ebből kiindulva?:D

(nézz utána, hogyan lehet hozzájutni)

Végül megtettem én az első lépést, bár nem a gyakornoksággal. Igazából ott sem közvetlenül vele lettem volna kapcsolatban, szóval sok esélyem nem lett volna jobban beszélgetni vele.

Én így nyugodt vagyok, hogy tettem valamit, aztán vagy összejön, vagy nem.

2022. júl. 22. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:

"21 éves vagyok és pár hete lett enyém az első Birkin 30 táskám. Őszintén, szerinted kell nekem bárkinek is a pénze ebből kiindulva?:D"

Igen, a családodé... Nem én vagyok a 13-as, de azért vicces, hogy ezt írtad védekezésként, remélem, érzed az iróniát:D

Jó, ha annyira érdekel a pasi, akkor jobb így, munkán kívül kezdeni. Bár továbbra sem értem, hogy miért kell annyira egy kétszer annyi idős férfi, akivel nem is ismeritek egymást személyesen. Ilyen gazdag fiatal lányként találhatsz korodbeli vagy harmincas jó pasikat is, főleg ha csinos vagy. Könnyen lehet, hogy ez a férfi csak egy ábránd, egy ideál neked.

2022. júl. 23. 10:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Azért azt, hogy a családom támogat anyagilag, ne keverjük már azzal, hogy én bármilyen férfi pénzére utaznék. :) Mert a válaszoló ezt írta le, kétszer is.

"Bár továbbra sem értem, hogy miért kell annyira egy kétszer annyi idős férfi, akivel nem is ismeritek egymást személyesen."

-enyhe apakomplexus

-külsőre nagyon tetszik

2022. júl. 23. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!