Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan érzem furán magam emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem furán magam emiatt?

Figyelt kérdés

Első randinál ő mondta, hogy melyik napok lehetnek jók neki és eszerint alkalmazkodtam hozzá. Második randi megbeszélésénél ő kérdezett rá, hogy nekem mikor lenne jó, de mindkét napra van már programja. Úgy fogalmazott, hogyha át tudja szervezni valamelyiket, akkor majd szól.

Igazából át tudnám szervezni a hetemet úgy, hogy bármelyik nap jó lenne, de egyrészt már elterveztem előre ezt a hetet, másrészt nem akarok olyannak tűnni, aki állandóan rendelkezésre áll, mert nincsen élete, harmadjára pedig próbálom gyakorolni azt, hogy egy random nőért, akivel még nem fordultak komolyra a dolgok ne akarjam parkolópályára helyezni a céljaimat, amiken dolgozok szabadidőmben.

Ettől függetlenül szarul esett, hogy egy alternatív időpontot sem próbált felajánlani és azon gondolkodok, hogy vajon fogom-e érdekelni annyira / érdekelhetem-e annyira, hogy most ő alkalmazkodjon hozzám.

2022. okt. 31. 15:32
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
82%

Szerintem ez szimplàn valami gyerekes dominancia harc lesz.

Kiskoràban vagy a vödröt, vagy a lapàtot vették el tőle a homokozóban.

2022. okt. 31. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire be vagytok táblázva, akkor minek ismerkedtek? Egy kapcsolatra ennél jóval több időt kell szánni, főleg az elején.
2022. okt. 31. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Rá valószínűleg vannak még jelentkezők, olyan érzésem van, hogy rád nincsenek nagyon, ugyhogy így játszadozz:D
2022. okt. 31. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Első randinál ő mondta, hogy melyik napok lehetnek jók neki és eszerint alkalmazkodtam hozzá."

"Második randi megbeszélésénél ő kérdezett rá, hogy nekem mikor lenne jó, de mindkét napra van már programja"

"Igazából át tudnám szervezni a hetemet úgy, hogy bármelyik nap jó lenne, de egyrészt már elterveztem előre ezt a hetet..."

Ugyanazt csináljátok, nem veszed észre?? Egóharc. Szerintem hagyjátok egymást. Két dudás egy csárdába jelenség.

2022. okt. 31. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen legyél öszinte legalàbb magaddal szemben. Van màs van jobb vagy öt akarod? Mert ha öt akarod alkalmazkodj.
2022. okt. 31. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!