Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan érzem magam emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam emiatt rosszul?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, lassan 1 éve egyedül.

Szombaton volt egy randim, nagyon kellemes volt és szerettem volna közös selfie-t készíteni. Megörökíteni az első randit, mert úgy éreztem, komolyra fordulhat a kapcsolatunk. De ő nem akart közös képet készíteni velem.

Tudom, hogy gyerekes probléma, de engem nagyon bánt. Még soha senki nem utasította vissza, nem volt olyan nagy kérés:(

2016. okt. 10. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Utálom ha fényképeznek, mégis ha az első randin ez lenne a nő kívánsága, szerintem belemennék.
2016. okt. 10. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem szereti, ha fényképezik, első randin meg még lényegében vadidegenekmvagytok egymásnak (még ha van is szimpátia), szóval nem nagyon van mire megbántva érezni magad.
2016. okt. 10. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi! én sem szeretek fotózkodni, a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és még mindig csak 2-3 kép készült rólam. Nem vagyok fotogén ezért nem hagyom.
2016. okt. 10. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szereti ha kirakják a "fészbúkra".

Gondolom, te is ezt tetted volna.Nincs okod megsértődni, ő egyszerűen nem akarta.

2016. okt. 10. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Nálam ha valaki első randin szelfizni akar, nem lenne második randi.
2016. okt. 10. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerinte lehet, hogy nem lesz ebből semmi, ezért felesleges emlékbe fényképet készíteni. Most, hogy te ezt így kezelted, már biztos, hogy ebből nem lesz semmi se.
2016. okt. 10. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Nőként mondom, hogy nem lenne több randim a fiúval, ha közös képet akarna készíteni velem az elsőn.
2016. okt. 10. 14:37
 8/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:

1: valószínű,nagyon gyerekesnek talál,“jajj,készítsünk szelfit!“

2: első alkalommal?! (Ez lehetett a legnagyobb baj.)

3:érzi,hogy eléggé rá vagy görcsölve a témára. Első randi után komoly kapcsolatról “beszélgetsz“.

2016. okt. 10. 14:57
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Második randira babanév könyvvel mész, vagy mi a szösz? :D Hová ez a sietség? Engem is elijesztettél volna ezzel a szelfivel, az tuti. Ez már elvileg felnőtt kategória, talán ideje lenne mondjuk felnőni.
2016. okt. 10. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, azért egy közös kép még nem olyan hatalmas dolog... A barátommal mi is csináltunk közös képet az első randin, mert jól éreztük magunkat és szerettük volna megörökíteni (plusz kicsit be is csíptünk) de eszembe sem jutott, ahogy neki sem, hogy ez valami negatív dolog. Örülök, hogy már nem kell többet ismerkedéssel vacakolnom, annyi nem normális ember van, hogy csoda ha valaki talál egy épkézláb társat...
2016. okt. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!