Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le az ide írogatók nők a 200 nettó körül kereső pasikat hogy ne is merjenek álmodni barátnőről?
A válasz egyszerű:
Mert megtehetik.
Egy jó nő kezdő tanári fizetéssel is talál(hat) magának senior mérnök pasit. Visszafelé ez nem feltétlen igaz.
Kész, ennyi.
Kereslet, kínálat. Alapvető közgazdasági szabály érvényesül.
Jaja...
Szerinted ha minden tanár csak a tanári fizetéséből élne és nem lenne egy tehetősebb férje, ergo nem lenne semmi probléma ha kirúgnák és akár hónapokig munkanélküli lenne , akkor ennyien kimennének tüntetni?
"Filléres nők, milliós igények."
Ezt mintha magadról írtad volna.
A kis buksidban beáraztad, hogy pénzes pasi = szép nő, de nincs pénzed, ezért dögöljön meg mindenki.
Nem a 200-at kereső férfiaknak mondják, hogy ne álmodjanak barátnőről. Van nekik barátnőjük. Annak mondják, aki beállítja az árakat, de nem tudja megfizetni, amit szeretne. Akik topmodelleket linkelnek be, hogy ilyen nőket keresnek, de ők maguk selejtek.
Na, közben olvasgattam, #16 válasza remek példa.
Én "csak" havi nettó 530 ezret keresek 22 évesen, de az infokommunikációs szektorban még ez is kevésnek számít. Mindig van feljebb, mindig van jobb.
És az emberek egyértelműen az elérhető legjobb párt szeretnék. Nem kell itt összeesküvés-elméleteket gyártani.
Biztos, hogy hihetetlennek tűnik, de mikor összejöttem a párommal, nem tudtam forintra pontosan, hogy mennyi a fizetése (meg nem is érdekelt, engem nem kell eltartani), de olyan 200 ezer fölött volt nem sokkal.
Ismerek olyan férfit, aki munkáját tekintve szintén jó eséllyel 250 alatt keres, ennek ellenére ha nem lennék foglalt, simán összejönnék vele.
Biztos sok nőnél a férfi fizetése az elsődleges, de másoknál huszadrangú történet. Egyébként az én ismerősi körömben a nők ez utóbbit erősítik. Konkrétan egy nőt ismerek a sokból, aki jobban a pénzre megy: hozzáteszem, ő maga nem származik tehetős családból.
Ha te netto 200at keresel, akkor javaslom először azzal foglalkozz, hogy ez több legyen! Ugyanis ez megélni sem elég, nem meg baratnő!
Hogyan fizeted a benzint, amivel erte mész? Hogyan mentek etterembe, wellnes, vacsi, mozi stb.
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!