Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szólják le az ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják le az ide írogatók nők a 200 nettó körül kereső pasikat hogy ne is merjenek álmodni barátnőről?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes, hogy bár én a felsorolt tényezők közül az összesnek megfelelek, ugyanazt nem várhatom el a páromtól? Ugyan már.

Kérdező, el sem tudod képzelni, milyen értékes férfiakat ismerhet meg az ember, ha nem ad lejjebb az elvárásaiból és hajlandó várni, nem pedig az első pasival összeáll csak azért, hogy legyen valakije. De te nem tartozol közéjük, te csak irigykedsz és nyígsz az interneren.

2022. okt. 25. 09:59
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

lányok és az ő elvárásaik. Elmentek a fenébe

És szerintem akkor kezd el szídni a férfitársaidat is, hogy miért kedvesek a nőkkel. Gobdolj bele, ha ők nem szokatnának minket a jóhoz, akkor utána nem keresnénk azt.

2022. okt. 25. 09:59
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

"el sem tudod képzelni, milyen értékes férfiakat ismerhet meg az ember, ha nem ad lejjebb az elvárásaiból és hajlandó várni, nem pedig az első pasival összeáll csak azért, hogy legyen valakije"

👍🏻👍🏻👍🏻

2022. okt. 25. 10:02
 34/49 A kérdező kommentje:

"A párom jól néz ki, törödő, okos is( nem informatikus) érzelmes. És havi 900 at húz haza a hátán."

Most már csak arra kell figyelni hogy nehogy elhappolja előled egy másik nő! Vigyázz rá! :D:D

2022. okt. 25. 10:07
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
#35 bezzeg ha téged választana mennyivel jobban járna hiszen téged senki se akarna elhappolni
2022. okt. 25. 10:09
 36/49 A kérdező kommentje:

". De te nem tartozol közéjük, te csak irigykedsz és nyígsz az interneren."

Én csak azt nem szeretem amikor a nagy kövér nulla nők vannak tele elvárásokkal, ennyi.

Filléres nők, milliós igények.

2022. okt. 25. 10:10
 37/49 A kérdező kommentje:
36: én nem mondtam hogy én ász vagyok, de tény hogy engem nem sok nő akar, szóval ha valaki engem választ, valószínűleg nem fog egyik barátnője se rám mászni.
2022. okt. 25. 10:15
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

35#

Most már csak arra kell figyelni hogy nehogy elhappolja előled egy másik nő! Vigyázz rá! :D:D

Nem fogja😉

2022. okt. 25. 10:19
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Béluska!

Javaslom, hogy ne csak a nők gyűlöletére, leszólására fókuszálj, hanem alapíts pártot, aminek az a programja, hogy minden férfi 200 ezret kereshessen, a nők szintén, és akkor máris csökkenne a versenyhátrányod.

Esetleg keress hozzád illő gyűlölködő idióta csóró, csúnya, bunkó, otthonülős, kiégett agyú nőt, talán még sikeres is leszel náluk. És ami fontos, megfelelsz hosszútávon az elvárásuknak, valóban nem lesz konfliktus, hogy jaj, egyszer egy héten bizony kakaós csigát is akarnak enni a mindennapi fél adag lekvármentes grízes tészta mellett a híd alatt (mert ugye ott lesz az "otthon", amit el kéne fogadniuk).

Béluci, neked csak egy bajod van: van egy nővéred, aki életben tart.

2022. okt. 25. 10:21
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek, én nettó 230 körül keresek... Kezdőként... Álszentnek érezném, ha elvárnám. Bár ez attól is függ, hogy mennyi idős az illető. Jól kell gazdálkodni. Bár mondjuk a mostani emelkedések mellett elég nehéz, de tudni kell.
2022. okt. 25. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!