Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szólják le az ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják le az ide írogatók nők a 200 nettó körül kereső pasikat hogy ne is merjenek álmodni barátnőről?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

"Most igen itthon ülök, és nyomkodom a telefont. Mivel terhes vagyok, így most itthonról intézhetem a feladatokat"

Terhesen is lehet dolgozni, a sokadik hónapig. A terhesség nem betegség. De gondolom majd akkor is meglesz a duma hogy miért nem érsz rá, amikor már ovis lesz a kis jövevény.

2022. okt. 25. 09:32
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

22#

Terhesen is lehet dolgozni, a sokadik hónapig

Kivéve akkor ha a nő veszélyeztetett terhes. Tudod nem mindenkinek megy simán a terhesség. Most voltam 3 hetet a kórházban, mire hazaengedtek.

És azért mellette dolgozom.

Könnyű dobálozni ezzel hogy a terhesség nem betegség. A szobatársam majdnem meghalt, mert olyan szinten elkezdett vérezni, hogy kb 1,5 perc leforgása alatt a mütőbe került. Ő még most is az intenzíven van.

2022. okt. 25. 09:36
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ő itt Marika a helyi kisboltban dolgozik, 150-200at keres. Igaz hogy ronda, tanulatlan, a fizetése alig elég valamire, elhízott, néha iszik és előfordul hogy szidja a férfiakat. De cserébe hidd el hogy borzasztó jó lélek.

Osszejonnel vele?

2022. okt. 25. 09:36
 24/49 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy én szerintem összejönnék egy ilyen nővel.

Éhes ember szerinted mennyire válogat?

2022. okt. 25. 09:44
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
És milyen értéket látsz benne? Azon kívül hogy akármilyen is van pnaja.
2022. okt. 25. 09:46
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok. Nem prostituáltként dolgozom, de elég sokat mond rólad, kérdező, hogy egyből erre gondolsz, amikor egy nő jól keres. (Be is bizonyította, mint ahogy itt a válaszolók között mind gondoltuk, hogy nem a fizetésed, hanem a förtelmesen tapló személyiséged miatt nincs barátnőd.)

Amúgy pedig megdolgoztam egy jó diplomáért, amivel szereztem egy jó állást egyből diplomázás után. Ha az ember tesz érte, megoldható. De te nem akarsz tenni érte, csak nyavalyogsz.

2022. okt. 25. 09:47
 27/49 A kérdező kommentje:

27: nem lehet mindenki informatikus kisangyal! álomvilágban élsz amúgy.nézzen ki jól a pasi, legyen okos, törődő, érzelmes és minimum 600 nettót húzzon haza a hátán havonta.

A lányok és az ő elvárásaik. Elmentek a fenébe.

2022. okt. 25. 09:50
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Az elején majdnem elkezdem védeni a kérdezőt, mert nem szidott senkit, csak kérdezett viszonylag normálisan. De most már látom, hogy milyen beszólásai vannak, nem segítséget kér, csak veszekedni akar, meg bizonygatni, hogy mások rosszak. Azzal se értek egyet, hogy minden oké a 200-as fizuval, de azzal se, hogy 6-800-as fizu kell mindkét részről, hogy boldogulni lehessen. Ez sok tényezőtől függhet. Van ismerősöm aki 200-250ből kényszerül megoldani az életét, de a hozzá hasonló életfelfogású/helyzetű nőket keresi és boldogul velük. Nincs szüksége, hogy csak úgy feszültséget generáljon a nála jobban kereső idegenekkel. Neked se értem miért jó ez kérdező. Mit vártál mást, mint egymásnak beszólogatást, ha idegeneknek állítod, hogy mindenki anyagias, meg mindenki lenéz téged csak a fizetésed miatt. Ahelyett, hogy megpróbálnál ebből kitörni, vagy tanulással vagy munkahelyváltással vagy világnézetvltással és keresnél hozzád illő barátnőt.
2022. okt. 25. 09:52
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet hogy te nemhogy minden elvarast nem teljesitesz hanem konkrétan SEMMIT!!

Miért nem kezdemenyezel akkor olyan nőknél akik szintén semmilyen elvarasnak nem tudnak megfelelni? Van belőlük legalább annyi ha nem több mint a diplomás jó csajokbol.

2022. okt. 25. 09:55
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

28#

Hát vannak ilyen pasik😅

A párom jól néz ki, törödő, okos is( nem informatikus) érzelmes. És havi 900 at húz haza a hátán.

De ez nem az én elvárásom volt, hanem ő támaszt maga felé elvárásokat.

2022. okt. 25. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!