Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarnak a rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a rosszul kereső nők is jól kereső pasit maguknak?

Figyelt kérdés
A jól kereső nőknek értem az igényeit, de az olyan nők akik bénán keresnek, mégis milyen alapon akarnak jómódú pasit? Ők se ugorják meg azt a szintet.
2021. aug. 12. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
2021. aug. 12. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
miert akarnak az ocsmany ferfiak is jo not maguknak?
2021. aug. 12. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Miért akarnak a lusta, duci nők sportos fickót?
2021. aug. 12. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Ömm lehet ündorító és le fogtok pontozni érte: de talán azért, hogy kitörjön a szegénységből?

Én részemről az agyammal keresek többet, így nincs szükségem rá, hogy eltartsanak... De akinek ez nem adatott meg, lehet egyéb lehetőségek után néz... Mindenki jót akar magának. Szerintem ez nem bűn.

2021. aug. 12. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Kompenzálást.
2021. aug. 12. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Én spec nem akarok "jól" kereső férfit, mert frusztrálna, ha érezhetően más színvonalon élne, mint én. Saját szintemnek kb megfelelő partnert szeretnék. Sosem szolgáltatnám ki magam egy férfinek.
2021. aug. 12. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem így volna, neked az se növelné fikarcnyival se az esélyeidet, kérdező.
2021. aug. 12. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez nem Balázs kérdése lenne, hosszan írnék arról, milyen k***a drága manapság a felelős gyerekvállalás Magyarországon és a társadalmi berendezkedés sajátosságai miatt ennek a ráfordításnak miért a férfi viseli a nagy részét - tehát miért jön ki az, hogy a rosszul kereső nők is jól kereső férfit keresnek, mert csak a jól kereső férfi mellett szülhetnek gyereket felelősségteljesen.

De egy trollkérdésnél teljesen felesleges három szónál hosszabb okfejtésbe kezdeni.

2021. aug. 12. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!