Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha normálisan megkérdezi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha normálisan megkérdezi a randipartnered, hogy miért utasítottad el, akkor elmondod neki az ok(ok)at?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy randiztál valakivel és alapvetően szimpatikusnak találtad, de valamiért párkapcsolatot azért nem szeretnél vele, amit el is mondasz vagy le is írsz neki. Ha ezek után a másik fél normálisan megkérdezi, hogy mi volt az elutasítás oka, akkor mit csinálsz? Inkább nem válaszolsz? Vagy leírod az igazat, még ha az valószínűleg nem esik neki jól? Esetleg valami olyan okot mondasz, amitől nem fog a másik megsértődni, esetleg nem sorolod fel az összes okot?

2022. okt. 24. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig elmondtam. Külsőre hiába tetszettek, a belső értékekkel amikkel rendelkeztek, nem tudtam azonosulni. Általában nem fogadja el ezt senki, leállnak kötekedni, de nem értem miért. Engem is utasítottak vissza nem egyszer, de nem álltam le pattogni.
2022. okt. 24. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem elmondanám, de az is lehet, hogy rezegne a léc, ha az lenne az egyik baj vele, hogy agresszivitás jeleit mutatja, és olyan helyzetben vagyunk élőben, akkor lehet, hogy finomítanék rajta, vagy olyasmit mondanék, ami miatt kisebb eséllyel akar felképelni vagy megverni. De ez úgyis akkor derül ki az ember számára, ha ilyen helyzetbe kerül.

de hála a jó égnek ilyenem eddig nem volt. Akit visszautasítottam úgy, hogy viszonylag normálisan közeledett és viselkedett, annak mindig őszintén elmondtam az okát.

2022. okt. 24. 19:14
 13/15 Hans Pötterman ***** válasza:

Pontosan ahogy írod kettes. Én kínlódtam sokat sérült nővel mert szerettem és szerettem volna, hogy ő is könnyebben viselje el saját magát, de semmi értelme nem volt. Ez sajnos ilyen. Ezeket az önismereti csatákat mindenki maga tudja megoldani.

2022. okt. 24. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Igyekszek tapintatos lenni, és például azt mondom, hogy "nem működik a kémia", ahelyett, hogy elkezdenék felsorolni mindent, ami nem tetszik rajta. De az esetek nagy részében ez kevés, nem tudják kezelni, részletesebb infókat akarnak, onnan meg már nehéz lenne úgy csinálni, hogy az ember ne gyalogoljon bele a másik lelkébe. Úgyhogy innen is üzenem mindenkinek, aki hasonló visszautasítást kap, hogy egyszerűen csak fogadja el és álljon tovább, ne bántsuk egymást feleslegesen.
2022. okt. 24. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen. Eddig mindig elmondtam. Igaz, nagyon sokszor nem randiztam a párom előtt.

Okok: "nem jössz be, nem is tudtam hogy ez randi volt, úgy tudtam a Katiba vagy szerelmes és velem csak barátkozol." ez gimiben.

Később (20 évesen) "nem fogtál meg annyira, hogy felold a korral kapcsolatos gátlásaimat. De jól éreztem magam, köszönöm. Remélem megtalálod, akit keresel. Szerencsés lesz."

Azóta kapcsolatban vagyok. Remélhetőleg többször nem leszek szingli.

2022. okt. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!