Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz a csajozàs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz a csajozàs manapsàg?

Figyelt kérdés
Mindegyik nő olyan érdektelen. Hiàba próbàlok kommunikàlni velük egyszerűen semmi sem jó.

2022. okt. 23. 20:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Értettem mester
2022. okt. 23. 22:52
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

11

Pedig ennyi a titok!

Ugy birom, mikor férfiak ezen nyavalyognak! Meg azt hiszik, hogy nekunk noknek milyen konnyu.

Pedig még talan nehezebb is

2022. okt. 23. 22:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyik félnek sem könnyű.És nem nyavalygok csak kezdek belefáradni hogy nem talàlom a pàromat. A leg szerencsétlenebb kinézetűek is kézenfogva màszkàlnak nekem meg senkim sincs pedig nem vagyok ronda. Na mind1 köszi az eddigi válaszokat
2022. okt. 23. 23:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb közösségi oldal társkeresőjét használom kb. 1 hónapja. Alig jelöl vissza valaki (talán nem túlzás a 100-ból 1) és fikarcnyi esélyt se adnak. Ez általános tapasztalat, itt is ezt panaszolják többen. Ez az online-tér. Nme vagyok ronda vagy bunkó, de valamit nagyon különösen foganak fel a nők a társkeresőkön, majd ők megmondják talán, milrt van így. Baráti körben is teljesen átlagos srácok állnak hónapok óta nulla egyezéssel. Ez az online. Másik, amit írsz, régebben nekem is könnyű volt (most 30 vagyok), sőt, olyan lányokat utasítottam vissza, akik le se sz*rnak társkeresőn, de én már őket is jelölöm, mert nem akarom elhinni, hogy senki nem akar ismerkedni. 7 évig vízilabdáztam második vonalban, heti kétszer járok úszni és nem vagyok csúnya, szóval mindhiába. Kutyáim vannak és helyesen írok, második diplomám szerzem (bár ezt nem jelzem neten). Élőben meg hogy ismerkedsz? Akit a szél melléd sodor munkában vagy valahol. Jó nagy lutri... Ráadásul kellemetlen, ha ismeretlenül akarsz ismerkedni... baromi nehéz helyzet. Szerintem az internet végtelen lehetőségei kihatnak a párválasztásra is, vég nélküli válogatás megy...
2022. okt. 26. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Mert minden lányt több tucatnyian simpelnek.

Szívesen.

2022. nov. 3. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:
De akkor feleslegesen vannak fenn? Vagy a “legjobb” 5-10 százalékot jelölik vissza? Most az online-tér a kérdés, mert élőben azért más, ott elvileg nagyobb lenne az esély (jó, azért ott se túlzottan). Bár én azt se értem, mikor visszajelöl és nem akar találkozni vagy az első “szia” után töröl is. Azért se gondolom, hogy nagyon béna lennék, mert egy szép negyvenes nagyon odavolt értem már első találkozás után is, de annak a kapcsolatnak nem volt nagy jövője a korkülönbség miatt, sajna…
2022. nov. 3. 18:01
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 na ez az..minek húz jobbra ha egy szia utàn lelép :D
2022. nov. 3. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Mert még ír neki 100 csávó aznap

2022. nov. 3. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Végül is, ez egy egész “megnyugtató” érv. Bár én amúgy se váltam “nőgyűlölővé” a jellemző megközelíthetetlen magatartásuk miatt, mint egy-két ismerősöm. De azért csalódás, hogy nem adnak esélyt, persze. Csak egyeseknek… :)
2022. nov. 3. 22:18
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Nekem az a csalódàs hogy esélyt adnak de csupa hülyének.Addig válogatnak amég csak sikerül bevàlasztaniuk a jóba,és utàna meg megy a sìràs,hogy nem kell senkinek..Hàt dehogynem csak azok ghostolva lettek.
2022. nov. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!