Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Manapság szerintetek mért...

Vizifoka15 kérdése:

Manapság szerintetek mért ilyen nehéz a csajozás?

Figyelt kérdés
Azt mondják helyes jó stílusú gyerek vagyok de még sem vagyok egy olyan gyerek akinek mindig van és néha önbizalmam is az egekben van.
2016. nov. 8. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Mert elpuhult a férfi nem.
2016. nov. 8. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ellentétes nemből ,ellenséges nemmé alakultak a szerepek.
2016. nov. 8. 20:32
 3/7 anonim válasza:
60%

Részben amiatt, amit az első írt, de ugyanakkor azt is látni kell, hogy ezzel párhuzamosan a lányok egy része is nagyon elférfiasodott. Nézd meg pl. a kezében sörrel táncoló lányt ebben a videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=Jz8bKPThF-0

Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem kiráz tőle a hideg. Ezt a piálva csapatós viselkedést egyszerűen ki nem állhatom egy lánytól, mert rohadt fiús. A fiúktól is utálom egyébként, de velük nem akarok járni ugyebár. De amikor egy lány viselkedik így, hogy sörözik, kamerába ordít, káromkodik, azt egyszerűen utálom. Nem bír vonzani, mert rohadtul nem nőies. Nőies az, ha szelíd és kedves, ha megvárja, míg táncba hívják, nem iszik és nem káromkodik - mint a régi filmekben, regényekben. Lehet, hogy nyárspolgárinak tűnök, de szerintem undorító egy részeg vagy káromkodó lány.

2016. nov. 8. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Szabad piac. Online társkeresés.

A férfiaknak erősebb libidójuk van, ezért túl-kereslet lett férfiból. Egy átlagos nőnek bármikor lehet 8/10-es szexpartnere.

A szex nekik alap. A szex modell-kinézetű srácokkal is alap, ami bármikor hozzáférhető egy átlagos kinézetű lány számára. (Nyugodtan csinálj egy tindert egy átlagos kinézetű lány osztálytársad képeivel, aztán nézd meg, hogy milyen matcheket kapsz.)

Az egyetlen dolog, ami nem alap az a kapcsolat. Ha egy ló, bálna vagy gebe kapcsolatra vágyik, és egyik model-kinézetű, hibátlan arcú, legalább 185 cm-es, robusztus alkatú fiú sem akarja elközelezni magát mellette, akkor a saját súlycsoportjukhoz tartozó fiúk esélyt kaphatnak nála.

2016. nov. 8. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnálatos módon tényleg undorító egy lánytól és én nem ilyen lányra vágyom!
2016. nov. 10. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért mert a csajok jól tudják h a heteró pasik bármit megtesznek a pináért ezért olyan feltételeket szabhatnak amit csak akarnak. Nem ő van rákényszerítve h veled szexeljen egy nő minimum 5 pasit talál magának még ha 40-es is.

Ha 16-20 akkor meg 30-at is fejenként.

Te vagy kiszolgáltatva neki nem ő neked és ezt nagyon jól is tudják.

Kivéve a gyereket akarok réteg de az meg az apuka jelölteket vadásza. ( Ált 30-as nők.)

Gondolom olyan meg nem kéne.

Bár én spec jól megvagyok egyedül teszek rá bőven van mit csinálnom.

27 F

2016. nov. 11. 13:05
 7/7 XZerx12 válasza:
Azért mert a nők 90 %nak szőke hercege van
2016. nov. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!