Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsag mi ez a hozzaalas hogy ha rairsz egy csajra, ne legy tomegpasi?
Ezzel az erovel kerdezhetnem azt is hogy miert vagytok ennyire "bekepzeltek" ?
megis mit irj egy idegennek... ha meg akarod ismerni, szerintem elso a koszones.
csak kivancsi vagyok a velemenyekre.
Ne a neten, hanem élőben ismerkedj.
Egy átlagos lánynál sokan többen kezdeményeznek neten, mint élőben, így nagyobb az esély, hogy legalább komolyan veszi a közeledésedet, ha nem online, hanem élőben teszed.
Neten csak ömlenek rájuk az egyforma üzenetek, úgyhogy nehéz kitűnni abból a halomból. Élőben könnyebb, és azzal, hogy odamész hozzá, már legalább annyit elárulsz magadról, hogy van bátorságod.
Azért mert neten másként nem tudsz érvényesülni. Csak olyan dologgal ami kilóg a tömegből, ami figyelemfelkeltő, ami szokatlan.
Élőben nem kell ilyen praktika, ott sokkal jobbak az esélyek.
Vegyünk egy másik példát...
Tegyük fel, hogy jelentkezel egy állásra, amiről tudod, hogy nagyon jó lennél benne. De erre az állásra még rajtad kívül százan jelentkeznek. A HR-es csak az önéletrajzokat látja, abból kell tudnia eldönteni, hogy kit hívjon be interjúra. Nem ismer téged, nem tudja, hogy alkalmas lennél.
Ez esetben is írnál egy sort, és várnád a csodát, vagy arra törekednél, hogy valahogy kitűnj az önéletrajzoddal a jelentkezők közül, hangsúlyozva a képességeidet és a tapasztalataidat?
Ez nem beképzeltség kérdése, hanem egész egyszerűen egy nő annyi levelet kap egy társkeresőn, hogy elolvasni is képtelenség. Egyszer előfordult például, hogy miután frissen regisztráltam, gondoltam, kitöltöm szépen az adatlapom és megismerkedem az oldal működésével... de erre se jutott időm, mert a belépésem után 10 perccel már kábé 50 levelet kaptam. Ha mindegyikre csak egy percet szánok, az is 50 perc, és közben jöttek az újabbak...
Elég irracionális az elképzelésed, hogy figyeljenek fel rád anélkül, hogy tennél ezért. 50-100 levél között egy "szia" elsiklik. Erről nem a nők tehetnek, hanem egyszerűen így működnek a társkeresők. Hidd el, nekünk, nőknek sem túl kellemes, hogy teljesen irreleváns megkeresések közül kell valahogy kicsemegézni azt a néhányat, akikkel egyáltalán érdemes beszélgetni.
Mert nem, nem úgy működik, hogy azok írnak, akik potenciális partnerek... hiába írom ki egyértelműen, hogy nem házas pasi szeretője szeretnék lenni, vagy hogy milyen korú partnert keresek, maximum milyen távolságban, stb. El se olvassák... Egy időben mindenkinek válaszoltam, olyanoknak is, akikkel biztosan nem akartam ismerkedni. És nagyon, de nagyon ritka volt az "ok, megértem" válasz. Elkezdtek győzködni, hogy CSAK VELÜK tegyek kivételt, mert attól, hogy 20 év köztünk a korkülönbség, vagy 250 kilométerre lakik, vagy van felesége, családja, akiket esze ágában sincs otthagyni, attól még ők lennének számomra az ideális partnerek.
Egy sziából csak annyi derül ki, hogy egyáltalán létezel. Semmi több. Ennyi alapján kéne felfigyelni rád a több tucatnyi levélíró között?
Utolsónak írom, nem bántásként, csak mint egy tipp.
Miért foglalkozol a levelek átnyálazásával? Miért nem írsz te rá a szimpatikus emberekre, akik beleesnek a szórásba( kor, táv, kinézet, életstílus)?
Komolyan mondom már gondolkoztam ezen, hogy olyan társkeresőt kellene létrehozni ahol csak a nők írhatnak rá a kiszemelt férfiakra. Szerintem sokkal nagyobb hatékonysággal lehetne párt találni. Mert így hoppon maradnának akik csak a szexre utaznak, és a nők sem lennének bombázva hasonló üzenetekkel.
Nem tömegpasi= full gazdag
Szóval teli kell rakni olyan cimszavakkal a leírást ,hogy saját vállalkozás, egzotikus nyaralások, extrém sportok, motorozás, sportkocsi. És mellé egy két profi fénykép pálmafákkal himalájával a háttérben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!