Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz a csajozàs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz a csajozàs manapsàg?

Figyelt kérdés
Mindegyik nő olyan érdektelen. Hiàba próbàlok kommunikàlni velük egyszerűen semmi sem jó.

2022. okt. 23. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Csak neked nehéz. Van akinek könnyen megy.
2022. okt. 23. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
39%
Mert egyenlőség van. Régen a nő nem válogathatott ennyit, nem dobált jobbra-balra, hogy majd lesz egy tökéletes 76., hanem megállt a 2-3. férfinál. Ha nem az elsőnél. Persze senki nem látja, hogy ettől nem lett jobb, elég csak megnézni az ide kiírt kérdéseket, hány nő panaszkodik, hogy a férje iszik, nem neveli a gyereket, nem jár haza, stb...
2022. okt. 23. 20:12
 3/20 A kérdező kommentje:
Értem köszi most màr minden világos
2022. okt. 23. 20:12
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk mindenben jók.
2022. okt. 23. 20:14
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Ajjaj, megy a felelősséghárítás, hogy az egész másik nem a hibás, meg rossz korba születtél, meg ki tudja mit találnak még ki. Én is sok évig voltam egyedül, mert tutyimutyi voltam, meg féltem a csalódástól. Aztán megembereltem magam és azon felül, hogy tisztáztam mit szeretnék, meg rendbe jöttem magammal, kiléptem a komfortzónából és mostanra megtaláltam a feleségemet, aki illik hozzám és nagyon boldog vagyok vele.

Tessék magadba nézni és fejleszteni magadon, ne minden másra fogni, hogy miért nehéz, meg nem megy.

2022. okt. 23. 20:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Hm tehát azt mondod hogy illeszkedjek be a tàrsadalomba. Kezdjek el gyùrni , legyek bunkó, és magabiztos. Ezenfelül ha nem ilyen vagyok és nem megy a csajozàs akkor nézzek magamba mert biztos bennem van a hiba nem màsban. Jó oké
2022. okt. 23. 20:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok tutyimutyi voltak màr baràtnőim csak amilyen könnyen összejöttek anno most bàrmit csinálok nem megy
2022. okt. 23. 20:27
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

#6 Hiába adod elő a mártírt, akkor is a hozzáálláson kell változtatni. És nem úgy, ahogy írod. Én pont felvállaltam, hogy nem illeszkedek be a társadalomba, nem csak kinézet alapján választok társat, kedves vagyok azokkal is, akiktől nem akarok semmit, és olykor nem vagyok magabiztos, ke egy társ, aki kiegészít. Pl. feleségemmel mikor elkezdtünk randizni, ő kezdeményezte az első csókot. Ez vagyok én, vállalom, de ugyanakkor fejlődni szeretnék minden egyes nappal, életem végéig. Ha valakivel nem megy az ismerkedés, akkor nem erőltetem, mert nem jó embernél próbálkozom. Keresem azt akivel összillünk, akivel természetesen megy minden.

De vall azt, ha a 50. 100. stb. embernél sincs semmi sikered, vagy egész életedben nem tudsz kialakítani normális párkapcsolatot, akkor először is magadba nézz, magadban keress fejleszteni valót, rossz működést, és ne a világot okold érte.

Tud, hogy nem tetszik a válsz, de ez segíthet rajtad, míg az önigazoló eszmefuttatások és felelősséghárítás nem.

2022. okt. 23. 20:33
 9/20 A kérdező kommentje:
Tetszik a vàlasz ,de nem hàrìtom a felelőséget nyitott vagyok a fejlődésre de ugysem sikerül eddig igaz azért nem volt 50 sikertelen randi de 10-15 tuti
2022. okt. 23. 20:36
 10/20 anonim ***** válasza:
16%

Add lejjebb a külsővel szemben támasztott elvarasaidat!

Szívesen

2022. okt. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!