Miért ilyen nehéz, vagy szinte lehetetlen szót érteni a csajokkal manapság?
Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, nem akarok jönni most én is az önsajnáltató dumával, most magamtól elvonatkoztatva is úgy veszem észre, hogy ma csak a rendkívül mázlista srácok tudnak becsajozni, ugyanis a lányok 90%-a nem is reagál semmit szó szerint, ha leszólítom valahol, teljesen mindegy, hogy most egy szórakozóhelyről, vagy parkról van szó, azt veszem észre, hogy a lányok el vannak a kis klikkjeikben a fiú/lány haverjaikkal, és ha egy idegen megpróbálna feléjük közeledni, nem foglalkoznak vele, csak az ún. baráti köreikkel, de nem akarnak ennél tágabb ismeretségeket kötni. Remélem a lényeg átjön a mondandómból, leegyszerűsítve az a meglátásom, hogy nem a srácok a visszahúzódóak sok esetben, hanem a lányok nem akarnak felénk megnyílni valamiért! Miért játssza sok csaj a jégkirálynőt, mire jó ez?!2013. júl. 30. 18:00
1/9 anonim válasza:
Rám fiatal koromban mondták, hogy jégkirálynő vagyok, nálam ez például félénkségből fakadt, mert volt pár kellemetlen tapasztalatom és nehezen bíztam meg az emberekben. Lehet ez másokkal is így, persze nem azt mondom, hogy mindig ez van a háttérben, de ez is lehet egy ok.
2/9 anonim válasza:
mivel a média (főleg a brit pop) beállított a csajok agyában egy férfi ideált -itt most a 16 év körüliekre gondolok- akikkel nehéz szintet tartani azért van ez.
3/9 anonim válasza:
Mert a lányoknak csillagászati elvárásaik vannak: sok lóvé, sportkocsi, Justin Bieber, úgyhogy simán megtehetik hogy le se szarják az átlagos halandót
Aztán persze 40 éves klimaxos kiégett lotyóként keserűen meg is bánják de hát ismered a mondást: az nevet aki utoljára nevet
4/9 anonim válasza:
Hát... ez a te verziód... én meg pont arra vágyom, hogy a férfiak ne legyenek nyuszik... és merjenek leszólítani :D
Minden ember más... én bárkivel bármiről elbeszélgetek... de úgy néz ki te mindig mellé fogsz... de ne aggódj... előbb-utóbb találsz valakit :)
5/9 anonim válasza:
Tapasztalatomon alapuló véleményem szerint a következő néhány dolog a legfontosabb illetve a legáltalánosabbak közé tartozik. A hölgyek, pláne akik már 22-23-24- és ettől idősebbek nagyon pláne, azt nézi, hogy melyik férfi tudja megvédeni fizikálisan, ki az aki jó egzisztenciát tud neki nyújtani illetve aki mellett az élet gondtalan a számára fontos területeken. ( nem kell dolgozni, csak szét bulizzák magukat és ilyen vagy ehhez hasonló az élet elképzelés. Nem kívánok megsérteni senkit, de nem szeretnék mellé beszélni. A jó képű, társasági ember nyeri el a kegyeket, de tisztán látható, hogy nem véletlenül Magyarország a házasságok fele, az első két évben válással végződik. ( KSH adat, te is meg tudod nézni) Ez a szám pontosan igazolja azt ami fentebb leírtam és néhányan a válaszadók közül is említenek. Nem tévedek soha ha a fiatalok többségének halvány fogalma sincs arról, hogy mi a párkapcsolat. Annak ellenére, hogy amikor megkérdezed, akkor határozottan állítja, hogy Ő felnőtt és tudja mit akar. Csak éppen az eredményei nem azt mutatják ami a valóság. Hazudik a környezetnek és legfőképpen magának. A lényeg, hogy az ember sok "tánc" után elveszti a hangsúlyt a lényegről és csak olyan partnert keres akivel tovább játszhat a kis álarcos bálos estéjét. Szerintem aki nem akar veled ismerkedni arra nem is kell időt szánni, mert az időt nem illik pazarolni, ugyan is soha nem kapod vissza. És ne gondold, hogy le fogsz késni bármiről is ( barátnő, házasság, mittom én mit akarsz) inkább nézz körül egy két év távlatába, hogy az akit akartál az most hol van és milyen állapotban, aztán adj hálát, hogy nem jöttél össze vele.
7/9 anonim válasza:
Vannak lányok, akik azt mondják, jaj mit fog szólni az iskola társam, hogy ha szóba állok valakivel aki nekik nem teszik.
8/9 anonim válasza:
Hagyd az idegen csajokat, ismerkedj te is a környezetedben. Menj el kondizni, csatlakozz valami sportklubhoz vagy valami ilyesmihez. Olybá tűnik, hogy periférián vagy, gyere kicsit közelebb a társadalomhoz van ott bőven ember. Majd válogathatsz.
9/9 anonim válasza:
iratkozz be valami egyetemre vagy főiskolára és legyél okoska meg erőske meg társasági ember. Kicsit több csajjal fogsz megismerkedni. Meglátod. Órákon használj finom parfümöt, de ilyen légyirtót. Öltözködj elegánsan, igényesen. Mosd a fogadat rendszeresen. ha pattanásos vagy menj egy két hetente kozmetikusoz. Tanulj meg szépen artikulálva beszélni. ÁÁÁ ez nagyon jól , működő ötlet, TANULJ MEG GITÁROZNI ! Ne dobolj, ne furulyázzál, hanem gitározzál ! Ragadni fognak rád a csajok !!! + a fentiek. Tuti gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!