Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok egy fullos nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok egy fullos nő, mivel tudom ezt kompenzálni a fiúknál?

Figyelt kérdés

Ha tudom egyáltalán. 😁

Őszinte véleményeket kérek.

2022. okt. 20. 10:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves aranyos gondoskodos, az akihez orommel megy haza az ember mert nem lebaszast es meg munkat aggatasz a nyakaba. Ne légy hisztis, ne legyen 200 psi haverod akikkel folyton logsz, ne a pénz korul forogj vagy az te benned... Es a tobbi, nem kell szepnek leni vagy topmodellnek hanem igazi tarsnak a masiknak, aki megkonnyiti az eletet es nem neheziti vagy bonyolitja mert epp unatkozik
2022. okt. 20. 11:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt már barátod? Milyen fiúk tetszenek ? Mert én is eltudnék fogadni egy baba arcú jo fenekű csajt , de bele tudnék szeretni egy átlagos nőbe is ha olyan kisugarzasa van ami hatassal van ram. A napfeny sem szép es bántja a szemet de még is kellemes és deldobja a napod , a szerelem is sokszor így kezdődik , nem a szem látja meg a fontos dolgokat.
2022. okt. 20. 15:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21# vagyok egy pelda

Van egy ismerosom akivel regen egyutt jatszottam, es hat szegeny mondhatni ronda iszonat oreg az arca es sebhelyes is, alakja se a legjobb bar nem veszes de az osszkep az arcaval erősen rontja a pontozast. De emelle olyan szemelyisege van, akivel ha hoszabb ideig beszélsz es megismered iszonyat kedves aranyos az a fajta akit elvesznek es nem cserelnek fiatalabbra. Mindenhez is ert vicces es van jelleme, nem tartatja el magat pedig megtehetne mert olyan parja van. (mert van neki hosszu evek ota). Es ha nem is lenne nagyon hamar elkelne ujra. Hazias egy igazi tündér atany szívvel, es sorolhatnam. Es nem probal komoenzalni, tudja magáról milyen csak magat adja es kesz.

U.i.: ha fele ilyen jo bnot talaltam volna mint o eddig, akar 2x rondabb is lehetne nem erekelne mert o lenne a legjobb/szebbmtokeletesebb no a vilagon. F/29

2022. okt. 20. 16:09
 24/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A kinézete nem egy olyan dolog, amit valahogyan kompenzálni kéne. Nem tartozol senkinek pluszban azért valamivel, mert nem nézel ki úgy, ahogy szerinted vagy mások, vagy a társadalom szerint ki kéne nézned. Miafasz.
2022. okt. 20. 18:45
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a személyiség többet dob egy nőnél.
2022. okt. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!