Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok egy fullos nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok egy fullos nő, mivel tudom ezt kompenzálni a fiúknál?

Figyelt kérdés

Ha tudom egyáltalán. 😁

Őszinte véleményeket kérek.

2022. okt. 20. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
Ha megteszed az osszes elvarasat az agyban, akkor mindent lehet kompenzalni felejuk.
2022. okt. 20. 11:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedésnél nemhiszem, hogy bármelyik nő bedobná "én jól szopok" kártyát. Az ágyig eljutás folyamata érdekli inkább a kérdezőt.
2022. okt. 20. 11:18
 13/25 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a szexre gondoltam így van.

Hanem inkább úgy maga az ismerkedés alatt mi az amivel felkelthetném az érdeklődést.

2022. okt. 20. 11:20
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Akik itt irogatják, hogy edzél meg stb, azok ugye maguk is kockahassal rendelkeznek, valamint minimum 1Mes netto fizuval, ugye?
2022. okt. 20. 11:22
 15/25 anonim ***** válasza:
46%
14: pedig az edzés nem rossz tanács, de dedikációt igényel és nem mindenki tudja megszeretni.
2022. okt. 20. 11:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
HA gyereked van úgy nehezebb lesz a dolgod, de biztos megtalálod erre is a megfelelő partnert. Amúgy gyengédséggel, közeledéssel, beszélgetéskezdeményezéssel. Aki nem veszi, vagy nem akarja venni a lapot, az nem akar tőled semmit. Ennyire egyszerű. Fejen is állhatsz, akkor sem fog menni.
2022. okt. 20. 11:25
 17/25 anonim ***** válasza:
14: nem... de 35 kilót fogytam - nyilván évek munkája és van is még mit leadni, de egészségesebb vagyok és tónusosabb, edzettebb, több ember számára vonzó. 420 nettós fizetésem van, belefér a személyi edző (covid óta online csináljuk videohívásban, ezért fitneszbérletet az edzőterembe nem kell fizetni, de az is beleférne). Ha valaki meg nem olyan brutál túlsúlyról indul, mint én, az eredmények azért pár hónapon belül elkezdenek látszani.
2022. okt. 20. 11:26
 18/25 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok túl súlyos, normál alkatom van. Csinosan öltözök, adok magamra minden szempontból.

De így se mondhatnánk rám hogy egy szép nő lennék. Ez van. 😁

2022. okt. 20. 11:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy csúnya lenne egy nő. Akkor sem ha kövér vagy vékony. Mindenkiben meg lehet találni a szépet. Szóval csak magadnak beszéled be, hogy nem nézel ki jól. Csak el kell fogadnod a külsőd. Mi férfiak olyanok vagyunk, mint Gombóc Artúr. Szeretjük a kerek a szögletes, a töltött, a fehér, a barna csokoládét is :)

Nem vagyok szakértő, de a véleményem az, hogy gyakoribb lehet, hogy a belső miatt nem talál egy nő férfit. De az sem azért mert a belsőd rossz lenne, hanem egyszerűen félénkebb, introvertáltabb, bizonytalanabb vagy, mint kellene. Ne az életed szerelmét keresd első körben, hanem csak egy embert akivel összejössz, hogy nőjön az önbizalmad. Nem kell kompenzálnod semmit nálunk. Magaddal rendezd le a dolgot :)

2022. okt. 20. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Okos leszel, vicces, igenyes, tajekozott, bomba alak, jo oltozkodes.
2022. okt. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!