Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lefogyok, kigyúrom magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok, kigyúrom magam, 2 méteres testtel, lehet ilyesmivel kompenzálni egy ronda,aránytalan arcot?

Figyelt kérdés

Jó pasi akarok lenni, olyan aki után megfordulnak a nők és megnyalják a szájuk szélét. Aki után sóhajtoznak...akiről álmodoznak.

Annyi még a testi előnyöm hogy szép nagy farkam van.

F/30

2021. júl. 3. 21:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Linkelj képed magadról, hogy lássuk, milyen esélyeid lennének.
2021. júl. 3. 21:24
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
62%

Bàstya. Nem vagy 2méter. A képed annyira bizalomgerjesztő, mint asarki sorozatgyilkosé. Emellett szinte a retard szinten mozogsz,az életed 40%àban.

Ezen gyúrhatsz te bàrmennyit, nem fog segíteni.

2021. júl. 3. 21:25
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy ronda, sem csúnya.
2021. júl. 3. 21:28
 4/22 anonim ***** válasza:

Köszi a privátban küldött képet.

Hát nem tudom, fogynod kéne valamennyit és úgy az arcod is jobban festene. Plusz kéne egy jó fodrász.

Ha akarod, linkeld be ide a képet, hogy a többiek is mondhassanak véleményt.

2021. júl. 3. 21:31
 5/22 anonim ***** válasza:
56%

Ez nem jó kép Fagylaltos, a távoli amin látszik a testalkatod az rendben volt.

(Nem munkás) póló és farmer kell, meg élesebb fotó. De már elmondták előttem millióan, nem tudom mit makacskodsz, nem műtermi képet javasolt senki.

2021. júl. 3. 21:32
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Balázs, én is hatszázszor leírtam már neked, hogy ha lefogysz, az arcod baromira meg fog változni, és egyáltalán nem leszel ronda. Keress rá guglin, hogy túlsúlyos, pufifejű pasiknak mennyire más lett az arcberendezése fogyás után. Elképesztően sokat számít! Szóval, ha lefogysz, jó eséllyel nem kell az arcodat kompenzálni, mert nem ronda és nem aránytalan.
2021. júl. 3. 21:33
 7/22 A kérdező kommentje:

hármaskának is elküldtem már..

de négyes! szerinted lehetnék jó pasi is? látod benne a potenciált?

2021. júl. 3. 21:35
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

:D

Ez a szombat esti programod, hogy vadidegeneket bombázol a fotóddal?

2021. júl. 3. 21:37
 9/22 anonim ***** válasza:
44%
8-as, tiéd jobb? Gyakorit olvasol és kérdésekre válaszolsz. Mint én. Bár még mindig jobb, mintha a fos Anglia-Ukrajna meccset néznénk.
2021. júl. 3. 21:39
 10/22 A kérdező kommentje:
8: Igen. Nincs csajom, pedig szeretnék. Mivel töltsem el akkor az estét? Ihatnék is de már nem vagyok alkesz.
2021. júl. 3. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!