Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez red flag? Vagy min vàltoztassak? Úgy érzem engem hibáztat...
Még azt hozzá tenném, hogy a szerelem és vágyódás igaz érzése is jár némi kisebb fajta "kisajátítási" igénnyel, ez szerintem természetes és egészséges emberi jellemvonás, hogy testileg-lelkileg szeretné, ha egymáshoz kötődnének, ettől még nem kell megijedni.
(#10)
Mikor felhozta a találkozást te mondtad neki, hogy inkább pihenjen vagy tanuljon, ha akar.
Ő MAGÁTÓL ÚGY DÖNTÖTT, hogy a kötelességeit félredobta és inkább veled találkozik.
Illetve másnap is, mikor kedvességből kávét, reggelit csináltál és utána számítottál, hogy elmegy akkor a dolgára, megint csak MAGÁTÓL ÚGY DÖNTÖTT nem megy.
"Ezután nem sokkal pedig megszólalt: Már a 3. edzést hagyom ki MIATTAD."
Ez így nem helytálló. Egyedül ő a felelős a döntéseiért, ő választotta ezt.
Nem MIATTAD. Világosan elmondtad, hogy majd ráértek találkozni, ő döntött így.
Rád hárítja a felősséget, ez nagyon nem szép dolog. Nyugodtan számíthatsz arra is, hogy ezek az esetek meg fognak sűrűsödni.... Attól, hogy van az embernek párja, nem azzal egyenlő, hogy non stop a másikon kell lógni, főleg, ha mellette ott van a kötelesség is.
Ugyanúgy vártad volna az edzés után, nem futsz el sehova.
Az élet nem arról szól, hogy elszigetelődünk a világtól és vagyunk csak a párunkkal... Nem is egészséges. Amúgy meg el lehet gondolkozni, hogy ha akar valaki menni edzeni, az el megy. Utána meg találkozik a barátnőjével. Itt nem kell másra mutogatni, ő nem ment.
A 8. randi.. érdekes, nálam a 8. randi az már régen egy kapcsolat.
Bár ahogy nem mertek beszélgetni úgy már értem, hogy nem is tart sehova ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!