Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtassak a hozzáállásomon vagy csak nem nekem való fiúkba botlok?
Figyelt kérdés
Lehet régimódi vagyok, de nálam úgy kezdődik egy párkapcsolat, hogy megismerjük egymást és utána jövünk össze. Randizgatok, de azt tapasztalom, hogy gyakran az első randin megakarják fogni a kezemet vagy megcsókolni. Számomra a másik egy ismeretlen ekkor még és gyors, ijesztő ez a tempó. Ha azt mondom nem, a másik gyakran megsértődik, miért nem fogadják el a fiúk, hogy vannak olyanok, akik lassabban szeretnének haladni és megfontolni kit választanak? Vagy így már esélytelen pasit találni? Mindig elmondom, hogy türelmes pasit szeretnék, de itt megbukik a dolog :S Tudom, közelítek a 30 felé, de nálam nem alakulnak ki ennyire erős érzelmek néhány perc után. 28N2020. jan. 6. 19:28
1/7 anonim válasza:
Más nőknél meg ez a gyengeség jele ha nem rángatod le róla azonnal a bugyit... nehéz kiigazodni ezen.
2/7 anonim válasza:
Te csinálod jól. Aki ezt nem fogadja el, az nem téged szeret, hanem valakit szeretne minél előbb.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne randizni menj, hanem ismerkedj meg valakivel normálisan.
Mivel neked nem megy a megnyílás azonnal, nem kell erőltetni.
Az erőltetett randizásnak semmi értelme.
4/7 Gymnospermatophyta válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Én is ilyen vagyok (fiúként). :) Biztosan találsz olyat, aki hasonlóan gondolkodik. Szerintem ez nem olyan dolog, hogy ne lehetne találni. :D
6/7 anonim válasza:
Komplex dolog ez. Vannak a vérbeli teperősök, akik szerint, ha legkésőbb a 3. randin nincs szex, akkor fap.na a lány. Szerintem legtöbben azok vannak, akik megjátsszák ezt, mert jajj, a lány töketlen kisfiúnak tartja, ha nem tépi le róla rögtön a ruhát.
Szerintem felesleges belemenni a dologba, ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnél, mert ezek a durr bele emberek hamar tovább állnak, ha kettyinthetnek. De akkor is, ha nem...
32F
7/7 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod. Akivel nincs meg már első randin az a szikra, ami miatt azt érzed,hogy csókolóznál vele, azzal elég nagy valószínűséggel nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!