Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél kizáró ok nálatok, ha a másikat a fő hobbitok egyáltalán nem érdekli?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy egyáltalán nincs közös érdeklődési kör, mert mondjuk vannak hasonló szabadidős programjaitok, de mondjuk a fő hobbitokat (amivel hetente több órát töltötök) nem tudnátok együtt csinálni, mert teljesen távol áll a másiktól és nem is nyitott arra, hogy részt vegyen benne. Ez zavarna titeket?
2022. okt. 9. 20:14
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
84%

Nem zavar.

Makettezem, 3d-tervezek.

A nők 99%àt max megnézés szinten érdekli, nemhogy együttműködésben...

2022. okt. 9. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar.

Imádok kötni. Szinte minden nap, és elég időigényes hobbi. Szerencsére tudom filmezés, utazás, beszélgetés közben is csinálni. Azt el se várom, hogy a férjem érdekelje. Nem tud különbséget tenni a kötés és a horgolás között. Sose volt gond.

Ő kempozik. Heti több edzése van, versenyekre jár, az meg engem nem érdekel. Egyszer probáltam, nem nekem való. Ennyiben is maradtunk.

Szerintem ezzel semmi gond. Nem ezek töltik ki az életünk. Van bőven közös pont.

2022. okt. 9. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én imadok olvasni és festeni, a párom inkább sportol. Teljesen jól ki jövünk, szoktam menni vele sportolni ő pedig szokott velem festeni. De nem elvárásból, egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk egymás hobbijara, de ezeket persze nem rendszeresen végezzük. Vannak közös elfoglaltsagok, pl társas vagy főzés, sorozatozas, úgyhogy szerintem addig nem gond, amíg a saját hobbin kívül van olyan is, amit mindketten szerettek.
2022. okt. 9. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, nem kell mindent együtt csinálni. Legyenek persze közös pontok, de ha tiszteletben tartjuk egymás hobbiját, csak nem közös ez az érdeklődés, az nem gond. Attól még bőven lehet elég időt együtt tölteni, nem ezen fog múlni a párkapcsolat sikeressége és szerintem még jó is, ha mindenkinek megvannak a saját dolgai is.
2022. okt. 9. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, nem ezen múlik.
2022. okt. 9. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Ha csak Frodó és Samu, az még okés, de ha Trufa és Pippin sem, akkor mehet, amerre lát!
2022. okt. 9. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy zavarna. Én pont azokat nem értem, akiknek annyira nincs személyiségük, hogy mindig átveszik az adott párjuk stílusát, hobbiját.
2022. okt. 10. 01:41
 8/9 anonim ***** válasza:
2%
Akit nem érdekel isten, azzal nem tudok mit kezdeni. Az még pelenkás a szememben.
2022. okt. 10. 07:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van legalább 2-3 közös hobbi vagy érdeklődési kör, és van esély arra, hogy tudunk elég minőségi időt együtt tölteni, akkor nem zavar, ha a legnagyobb / fő hobbim nem érdekli... addig, ameddig nem tilt, nem korlátoz, nem szól bele, hogy mennyi időt töltök vele (nyilván addig, amíg nem megy a közös időtöltés rovására már túlzó szinten).
2022. okt. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!