Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 30 alatt miért választják inkább a jó külső rossz belső kombinációt férfiban és miért csak 30 felett, miután sokat esik a piaci értékük, kezdenek esélyt adni jó állású bétáknak is?
19
Meg amúgysem csupán annyiról van szó, hogy a szép nő Chad külsejű palit akar.
Hanem arról, hogy azt gondolja az ő genetikája egyenértékű a rendes személyiséggel és jó állással, tehát hogy neki kijár a genetikája miatt ez a fajta pasi amennyiben nem talál chadet magának. Ez is fasisztoid gondolkodás amit ki kellene irtani a társadalomból, nem gondolod?
Vagy te támogatod a genetikai szintek meglétét?
Én abban hiszek, ha rendes ember vagyok és tudok szeretni akkor megérdemlek egy HELYES FÉRFIt.
És nem abban, hogy ha SZÉP vagyok és széles VEKONY akkor megérdemlek egy HELYES PASIT. A VEKONYSÁG,SZÉPSÉG nem érdem. Én az érdemet emelném ki!
"Én abban hiszek, ha rendes ember vagyok és tudok szeretni akkor megérdemlek egy szép lányt."
Miért szépet? Miért nem egy rendes lányt, aki szeret téged?
28
Azért mert a mesékben is gyönyörűszép királykisasszonyokról dumálnak.
Erre kondicionált a nagyi, anyu, apu stb.
29
Én meg azért vágyok Chadre (vagymiafaszra), mert engem sem a rondákra "kondicionáktak" hanem helyes hercegre!
Hogyne...gondolom neked van ezer elvárásod! Legyen széparcu, széphaju, vékony stb. De a nőnek ne legyen elvarása:
🖕🖕🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!