Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják azt sokan,h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt sokan,h a nőket a pénz meg a jó külső érdekli?

Figyelt kérdés

Nekem van bőven, és külsőre is jól nézek ki, mégsincs barátnőm. Mert magamnak való vagyok kevés baráttal, így nem igazán van lehetőségem ismerkedésre.

Pont azok az ismerőseimnek van barátnője, akik tök csórók,munkanélküliek, igénytelenek stb. Szóval akik itt keseregnek és mindenért a nőket hibáztatják, azok talán kicsit kibújhatnának a laptop mögül és szétnézhetnének a valódi világban.

Nekem se itt kéne kockulnom,hanem társaságba kéne járnom, mert a nagy számok törvénye alapján ha több emberrel találkoznék a páromat is könnyebben találnám meg, a pénzemet meg rakhatom ahova akarom,az égvilágon senkit nem fog érdekelni.

2021. febr. 17. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Nekem pl nem számított sose a pénz. A külső meg egy olyan dolog, hogy elsőnek azt nézed meg a másikon.

Sokan azért mocskolják itt a nőket mert nem repül be az ablakon, tálcán kínálva magát. Ahhoz tenni is kéne kedves urak!

Te pedig jól látod. Nyitott szemmel kell járni. Ügyesen 😉

2021. febr. 17. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
22%

Azért mondják sokan ezt, mert ezt tapasztalják. Gondolom.

És nem, te nem nézel ki jól. Azt sem igazán értem, hogy mégis hogy toltad bele a szövegedbe, hogy a nőket hibáztatják. Nagyon átlátszó, hogy ezt nőként írtad ki, hogy meglegyen a szokásos itteni veszekedés.

Egyébként, nem igazán értem, hogy a külsővel kapcsolatos kijelentés miért lenne mocskolás. A férfiaknak és nőknek is számít a külső. Valahogy, senkitől sem hallom azt, hogy ő bizony egy ronda emberrel akar összejönni. Ti ezt szoktátok hallani?

2021. febr. 17. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Mert ők csak ezeket a nőket látják meg, ha maguknak keresnek. Van millió másik, akiket ez nem izgat, de azok nem is néznek ki úgy, mint a digger csajok.
2021. febr. 18. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:
32%

Abba az esetben, ha SOK pénzed van, és az látható is (Jó kocsi, menő öltöny, szép ház,...), na akkor maguktól mennek oda a nők.

neked nincs annyid. Ezért nem ártana mutatnod belőle, és pláne nem ártana odamenni a nőkhöz.

Nem vagy te orosz milliárdos, sem Rájengoszling.

2021. febr. 18. 08:06
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, de még a nő ismerősöm is ezt mondja, szóval.. 😀
2021. febr. 18. 08:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem bántásnak szánom, de hiteltelen vagy. Saját elmondásod szerint nem jársz emberek közé, ergo nem sok tapasztalatod van sem az emberek, sem pedig az ismerkedés terén. Fogadd meg a saját tanácsod és bújj ki a laptop mögül. Akkor láthatod, hogy mennyi minden előfordul a világban. Mert bizony vannak felszínes és anyagias emberek, de természetesen ezek ellenkezője is létezik. Ez viszont csak a két véglet. Mert nem olyan egyoldalú és egyértelmű minden az életben, mint hiszed.

Amúgy minimális szinten mindenkinek számít mindkettő. A külső azért, mert ha nem tetszik az illető, akkor nem fogsz lehetséges párt látni benne. A pénz meg ugye a megélhetéshez kell, úgyhogy az sem elhanyagolható. Már csak azért sem, mert a közös jövő felépítése nem olcsó mulatság. Így nem mindegy mik a kilátások.

2021. febr. 18. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Számomra is gyanús a kérdés :).

Egyébként a mindenkori témával az a gond, hogy az emberek nagy tömegben csak két szélsőségben képesek gondolkodni.

Márpedig ha én azt gondolom, hogy csak fekete és fehér létezik, akkor aki azt mondja nekem, hogy márpedig nem fekete, akkor az csak azt mondhatja, hogy fehér - ami nyilván nem igaz. Így aztán lehet a végtelenségig veszekedni, mert a világ sohasem fekete és sohasem fehér, ezért mindenkinek igaza van.

Ha kapok egy csomó elutasítást, amiben utalnak a külsőmre, akkor MINDEN nőnek CSAK a külső számít. Ez így nyilván nem igaz. Mire a nők válaszolnak: nekem EGYÁLTALÁN nem számít a külső. Ami szintén nem igaz. Bumm...

Olyan, hogy vannak fontos, kevésbé fontos és még fontosabb dolgok egy nőnek? Neeem. Csak fontos, meg nem fontos van. Az, hogy minden nő értékrendje más és más? Neem, az nem lehet: ha én már láttam egy csomó csajt - a fórumokon is egy csomó embert aki egyetért - úgyhogy én minden nőt ismerek.

És akkor még abba bele sem mentünk, amikor nem is a külsővel van a baj, csak ez egy kellemes kifogás - és ez a mondatom lesz az, amit megint az vesz magára, akinek nem kellene, mert ugyebár nem beszélhetek "azokról" az emberekről, csak minden emberről :).

2021. febr. 18. 09:32
 8/11 anonim ***** válasza:

A külső maximum az első benyomás miatt fontos (pl. online társkereső), amit személyesen könnyen felülírhat a személyiség. Velem többször volt ilyen, hogy végül a belső tulajdonságai szépítették meg a szememben. De lehet valaki külsőre kellemes látvány, ha nincs vonzalom, az a bizonyos kémia, akkor se fog működni a kapcsolat.

A pénz, a vagyon, gazdagság is hasonlóan a belső tulajdonságokkal függ össze. Magam nevében beszélhetek csak, de nekem igenis fontos, hogy ambíciózus, határozott, fejlődni vágyó és célokkal rendelkező párom legyen, mivel én magam is ilyen vagyok. A lehetőségeket és ne a problémát keresse. Na mármost, aki folyton a problémát látja és mindenért mást hibáztat, az a munkájában se fog előrejutni. De aki tesz az álmaiért, az előbb utóbb a karrierjében is sikeres lesz, akkor is, ha nem a vezérigazgatói poszt a célja, ez pedig magával hozza, hogy a pénzügyileg is biztosabb lábakon áll.

Lesarkítva persze a fentieket mondhatjuk úgy is, hogy vonzó és gazdag pasik kellenek a nőknek.

2021. febr. 18. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Mert így van talán?...

Mikor egyetemre jártam, sőt még utána is amikor időm engedte, elmentem velük sokféle helyre. Utaztunk, buliztunk, ismerkedni próbáltunk folyamatosan, stb. Ezt úgy 5-6 évig csináltuk intenzíven.

És még ezeken kívül, hobbi kapcsán is sok új embert ismertem meg.

Nos, azt kell mondjam, az összes nő, akivel találkoztam, vagy meg szerettem volna ismerni, nagyjából 5 mp alatt elítélt a külsőm alapján. Igen, mindegyik.

Egy sem akart igazán megismerni sem, főleg magyarok közül.

Külföldi csajok, akik voltak itt nálunk anno, na velük legalább beszélgetni lehetett. De ők is a belga jóképű csávóra nyáladzottak, a magyar csajok is. Igen, körülötte ott zsongtak, még ők mentek oda hozzá minden alkalommal.

Én meg ha odamentem is, max. beszélgettünk és ennyi.

Nagyon sokat tettem érte, nagyon sok pénzt,időt, energiát, kapcsolatokat tettem bele, és ennyit kaptam visszafelé. Elutasítást, fejvágásokat, bunkózásokat stb.

Nos akkor mire is kéne gondolnom?

29/F

2021. febr. 18. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
29%

#9-estől kérdem. A kérdés nem költői, tényleg érdekel.

Alapvetően egyetértek azzal írtál, de nem ez a normális? Mármint én mint fickó nem kezdek ismerkedni egy lánnyal, aki nem tetszik, hiszen nem is feltétlenül veszem észre.

2021. febr. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!