Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan,h a nőket a pénz meg a jó külső érdekli?
Nekem van bőven, és külsőre is jól nézek ki, mégsincs barátnőm. Mert magamnak való vagyok kevés baráttal, így nem igazán van lehetőségem ismerkedésre.
Pont azok az ismerőseimnek van barátnője, akik tök csórók,munkanélküliek, igénytelenek stb. Szóval akik itt keseregnek és mindenért a nőket hibáztatják, azok talán kicsit kibújhatnának a laptop mögül és szétnézhetnének a valódi világban.
Nekem se itt kéne kockulnom,hanem társaságba kéne járnom, mert a nagy számok törvénye alapján ha több emberrel találkoznék a páromat is könnyebben találnám meg, a pénzemet meg rakhatom ahova akarom,az égvilágon senkit nem fog érdekelni.
Amikor valaki sorolgat bármilyen női elvárásokat, azt ne úgy kezeld, hogy garantáltan párja lesz annak akik rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal.
Sosem 100% a párszerzés, de minél több feltétel, adott annál közelebb kerül hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!