Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, lányok mitől lesztek szerelmesek egy fiúba? Elég a jó külső és egyből beleszerettek a srácba vagy valami más a kulcs?
Ez egy nagyon összetett dolog mitől találjuk vonzónak a másik nemet. A nők számára a párválasztás mindig ugyanazokon az elvárásokon alapszik, potenciális apa, férj keresése. Kivéve a diszkókban meg a koncerteken, ahol csak kalandra vágynak.
Jó férj és apának való férfiak olyanok, akikben van férfiasság, mivel a családalapításnál tudat alatt is olyat választunk, aki a legférfiasabb, legnagyobb, legdominánsabb hím, mivel az ő génjeit örökíti tovább a gyermek. A férfias férfit hagyományosan a következők jellemzik: magabiztos fellépés, bátorság, erő.
A jó apuka jellemzői pedig: gondviselés iránti vágy, érzelmesség, biztos alapokon nyugvó anyagi háttér, hosszútávú tervek, teljes testi épség.
Ezek minden nőnél alapszempontok, még akkor is, ha ezt önmagukban nem fogalmazzák meg.
A többi már csak a körítés, és abszolút egyéntől függ, hogy valaki az olyan pasit bírja e, aki színházba jár vele, vagy az olyat, aki motorosszáguldásra viszi...
Igaz, én férfi volnék, de szerintem a szerelembe esésnek nincsenek olyan meghatározott feltételei, mint bizonyos külső vagy belső tulajdonságok. Én életem során háromszor éreztem szerelmet, de maga az érzés is kicsit más volt minden alkalommal, és mindhárom lány/nő is más volt külsőre, belsőre egyaránt.
De eleve, még azt sem sikerült igazán jól megfogalmazni senkinek, mi maga a szerelem.
Bizonyos hormonok miatt alakul ki a szerelem.
Sok minden befolyásoló tényező, a szépség annyira nem, de ne hányjam el magam tőle, és ha mellé passzol a belső is, akkor nyert ügy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!