Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 30 alatt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 30 alatt miért választják inkább a jó külső rossz belső kombinációt férfiban és miért csak 30 felett, miután sokat esik a piaci értékük, kezdenek esélyt adni jó állású bétáknak is?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 09:48
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

10

Nagyon sok mindenben igazam van ezt mindannyian tudjuk.

Ti meg azért lázadoztok gonosz incelek ellen mert az igazság néha fáj ugyebár?

2022. okt. 3. 11:25
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
És te miert vékony, szép nőt akarsz?
2022. okt. 3. 11:43
 13/32 A kérdező kommentje:

12

Amiért te Chadet.

Mert nem hiszek a fasisztoid genetikai szintekben.

Te igen?

2022. okt. 3. 11:52
 14/32 A kérdező kommentje:

Én abban hiszek, ha rendes ember vagyok és tudok szeretni akkor megérdemlek egy szép lányt.

És nem abban, hogy ha jóképű vagyok és széles vállú akkor megérdemlek egy szép lányt. A jóképűség nem érdem. Én az érdemet emelném ki!

2022. okt. 3. 11:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek ilyen illúzióid, hogy 30 felett neked könnyebb lesz.

A fiatal éveid lecsengenek, egyre jobban meglátszik majd rajtad a kor.

A veled egykorú nők nagy része férjhez megy, egy 22 évesnek meg már túl idős leszel.

Jól látod, az élet igazságtalan.

Párválasztásnál a külső a lényeg (akármit is hazudnak egyesek), ha nem ütsz meg egy elfogadható szintet, sosem fogsz a neked tetsző csajoknak kelleni.

Most még lázadsz ez ellen, de előbb-utóbb beletörődsz úgyis.

Vagy elfogadod hogy csak a csúnyább/kövérebb nőknél van esélyed, vagy egyedül maradsz.

2022. okt. 3. 11:55
 16/32 anonim ***** válasza:
Milyen diplomáid vannak?
2022. okt. 3. 11:58
 17/32 A kérdező kommentje:

16

Most komolyan, számít ez?

2022. okt. 3. 12:07
 18/32 A kérdező kommentje:

15

Nincsenek illúzióm, tudom, hogy csak a külső számít.

De azok a nők akik 30 felett meg már nem kellenek a Chadeknek azoknak nem sok választásuk marad. A többség anyagilag sem áll túl jól, sem képesítésben, tehát egy jól kereső rendes béta pár aki esetleg apuka is lesz az 1-2 chad porontynak, jól jöhet. Én így látom. Mert minek kellene egy Chadnek egy 30-as nő ha megkap 20-22 éveseket is, akár 30-35 évesen is. Nyilván akkor a 30-as, 35-ös nőknek nem marad Chad.

2022. okt. 3. 12:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Szóval meg vagy sértődve azon, hogy a szép emberek szép párt keresnek, és talának. Hátjó.
2022. okt. 3. 12:12
 20/32 A kérdező kommentje:

19

Nem szeretem a fasizmust. Ez nem sértődés kérdése. A zsidók sem csupán “besértődtek” amiért a nácik faji alapon irtották őket.

Ez kicsit súlyosabb a sértődésnél, nem gondolod?

2022. okt. 3. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!