Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 30 alatt miért választják inkább a jó külső rossz belső kombinációt férfiban és miért csak 30 felett, miután sokat esik a piaci értékük, kezdenek esélyt adni jó állású bétáknak is?
10
Nagyon sok mindenben igazam van ezt mindannyian tudjuk.
Ti meg azért lázadoztok gonosz incelek ellen mert az igazság néha fáj ugyebár?
12
Amiért te Chadet.
Mert nem hiszek a fasisztoid genetikai szintekben.
Te igen?
Én abban hiszek, ha rendes ember vagyok és tudok szeretni akkor megérdemlek egy szép lányt.
És nem abban, hogy ha jóképű vagyok és széles vállú akkor megérdemlek egy szép lányt. A jóképűség nem érdem. Én az érdemet emelném ki!
Ne legyenek ilyen illúzióid, hogy 30 felett neked könnyebb lesz.
A fiatal éveid lecsengenek, egyre jobban meglátszik majd rajtad a kor.
A veled egykorú nők nagy része férjhez megy, egy 22 évesnek meg már túl idős leszel.
Jól látod, az élet igazságtalan.
Párválasztásnál a külső a lényeg (akármit is hazudnak egyesek), ha nem ütsz meg egy elfogadható szintet, sosem fogsz a neked tetsző csajoknak kelleni.
Most még lázadsz ez ellen, de előbb-utóbb beletörődsz úgyis.
Vagy elfogadod hogy csak a csúnyább/kövérebb nőknél van esélyed, vagy egyedül maradsz.
16
Most komolyan, számít ez?
15
Nincsenek illúzióm, tudom, hogy csak a külső számít.
De azok a nők akik 30 felett meg már nem kellenek a Chadeknek azoknak nem sok választásuk marad. A többség anyagilag sem áll túl jól, sem képesítésben, tehát egy jól kereső rendes béta pár aki esetleg apuka is lesz az 1-2 chad porontynak, jól jöhet. Én így látom. Mert minek kellene egy Chadnek egy 30-as nő ha megkap 20-22 éveseket is, akár 30-35 évesen is. Nyilván akkor a 30-as, 35-ös nőknek nem marad Chad.
19
Nem szeretem a fasizmust. Ez nem sértődés kérdése. A zsidók sem csupán “besértődtek” amiért a nácik faji alapon irtották őket.
Ez kicsit súlyosabb a sértődésnél, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!