Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szakítsam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsam meg vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel találkozgatok, de úgy érzem nem haladok vele előrébb. Az igazat megvallva nem szeretnék olyanra időt pazarolni aki nem szeretne többet pl párkapcsolatot. Lelkileg pedig nem tesz nekem jót ez a bizonytalanság. Mit kéne tegyek? Húzzam még a dolgokat vagy építsem le?

2022. okt. 3. 00:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Ha nem szeretnél időt pazarolni rá, ne tedd, ez ilyen egyszerű. :) Sok sikert!
2022. okt. 3. 00:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Erről őt magát már kérdezted nyíltan?
2022. okt. 3. 00:45
 3/17 A kérdező kommentje:

Már így is sok időm, energiám ráment. Valahol fontos, de mikor másként viselkedik és nem látom, hogy haladnánk előre az lelkileg fáj nekem és nem értem, hogy mit rontok el vagy egyáltalán ő is így érez ahogy én.

Lehet, hogy csak nem tetszek neki eléggé.

2022. okt. 3. 00:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Nincs semmi értelme megkérdezni, mert egyértelmű, csak lehet nekem nem az. 😕
2022. okt. 3. 00:49
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha a te megfogalmazásoddal élve "leépíthető", akkor mindenképpen "építsd le". Mivel, ezek szerint, ennyit nem ér meg neked, ez ebből is látszik. Jobb lesz mindenkinek.

Ha csak véletlenül sikeredett ennyire közömbösre és degradálóra a szóhasználatod, és valóban fontos számodra, akkor hát sajnos itt nem fogsz értelmes választ kapni. Ugyanis, mi nem ismerünk titeket, nem ismerjük a köztetek rejlő érzelmeket és komplexitást, szóval ezt vagy magadban kell lemeccselned, vagy valaki bizalmas emberrel megbeszélned a környezetedben. Esetleg, pont a sráccal leülni és őszintén átbeszélni a dolgokat és a jövőképeteket.

2022. okt. 3. 00:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem szántam annak, csak rosszul esnek dolgok. Nem szívesen tenném ezt vele, de nem tudom mi lenne a legjobb. Megbeszélni félek vele egy kicsit, meg ha nincs ilyenről szó, akkor rosszul venné ki magát.
2022. okt. 3. 00:56
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Akkor marad a reménykedés, és hogy vársz rá :)

(Hidd el, őszintén tudom, milyen a helyzeted)

2022. okt. 3. 00:59
 8/17 A kérdező kommentje:

De nem várhatok rá örökké 😕

Csak szerettem volna ha végre egyszerűbben menne. Lehet fel kell adnom, erőltetni se szeretném. Ez se jó ha folyton reménykedek.

2022. okt. 3. 01:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Lehet megírom neki, hogy ez nekem nem megy. Bár félek, hogy megfogom bánni.
2022. okt. 3. 01:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg? Tosszabb helyzetbe nem kerülsz, mint amiben vagy most: max megmondja, hogy ő nem akar többet, te meg lelepsz. De lehet, hogy azt mondja, hogy akar teged, kommunikációs probléma volt. Ha neked fontos, akkor hozd szóba a dolgot!
2022. okt. 3. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!