Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek eros es szakitsam meg a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk egyutt. A sraccal junius ota talakozgatunk. Lassan olyan mintha egyutt lennenk.. Minden nap chatelunk, heti 2-3szor talalkozunk, randikra jarunk, egymasnal alszunk. O siman bemutatna a haverjainak, de en mondtam hogy nem akarok veluk talalkozni (eleg fura lenne ez a sziasztok en vagyok a csaj akit dug). O nem akar kapcsolatot, mert "nem tudja mit akar", az elozo baratnojet megcsalta es azota nagyon rosszul erzi magat es "nem akar engem megbantani". Namarmost, volt egy randim egy masik sraccal es 2 nappal miutan elmeseltem neki valahogy szoba jott hogy ha ez igy folytatodik koztunk meg honapokig el tudna kepzelni egy kapcsolatot velem csak meg at kell gondolnia... Ezt kicsit atgondoltam es arra jutottam hogy hogy nezhet valaki engem ilyen szinten ostobanak?? Felfogtam, hogy nem vagyok neki eleg jo es kozben mas lanyokat probal befuzni, elfogadtam, elem en is az eletem. Es egy ennyire ostoba dumaval akar megtartani... Az a baj hogy megse konnyu elengednem mert kozel kerultunk egymashoz, kb mindent elmeselek neki stb. Valamint a szex is nagyon jo... Szivesen huznam meg a dolgot, de nagyon megbantana ha egyszer csak talalna valakit aki eleg jo neki (mert tudom h ez a "jajj, nem tudom mit akarok" egy faszsag) en meg mar nem lennek ennyire erdekes.... 22L2022. szept. 22. 17:36
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen: nem keresed többet. Aztán levonod a következtetést hogy magadnak csináltad az egészet...
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy keres o magatol.... Ha nem valaszolok fel napig rogton jon a minden rendben uzenet...
2022. szept. 22. 19:49
3/5 A kérdező kommentje:
Varok par napot es megirom neki a velemenyem
2022. szept. 22. 19:49
4/5 anonim válasza:
Vagyis akkor neked ez jó. Ha annyira meg akarnád vele szakítani a kapcsolatot akkor letiltod és kész. Nincs tovább miről beszélni.
5/5 anonim válasza:
Élvezd ezt addig, amíg jó neked.
Ha már lelkileg nem jó, akkor hagyd abba, de akkor végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!