Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy ne legyek mindig kéznél?
Ismerkedési, randizási szakaszban fontos, hogy ne legyek mindig elérhető számára, ne írjak vissza rögtön ha ír messengeren és ne ugorjak neki rögtön, ha talizni szeretne?
Nem szeretek játszmázni, de azt vettem észre, sokat számít a pasiknak ez, hogy legyen egy kis elérhetetlenség.
Ez azoknak a pasiknak számít, akiknek te nem számítasz. Jobban mondva nem számít nekik, hanem tök mindegy.
Én is azt mondom férfiként, mint az utolsó, hogy velem ha ezt csinálja valaki, azt a következtetést vonom le, hogy nem érdeklem. Én meg nem erőszakolom rá magam senkire.
Az ismerkedés 2 ember munkája. Semmi szégyen nincs abban, ha érdekel a másik. SŐŐŐŐŐT!
Nekem volt olyan, aki mindig arra várt, hogy én keressem. Aztán mikor írtam neki 5 percen belül írt...
Szerintem, aki normális kapcsolatot keres, az nem bohóckodik. Ez visszataszító viselkedés.
Pont az, hogy akinek nem számítasz, az csinál ilyet, hogy nem ír.
Alapból úgy kéne működnie, hogy ha akarok valakivel beszélni, akkor írok neki. Meg kölcsönösnek kellene lennie. Ha már be jön a képbe, hogy akarok írni, de nem írok, mert játszom magam, hogy elérhetetlen vagyok stb Akkor az már nem az a tiszta ismerkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!