Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszeretném érni hogy én jobban legyek fontos a páromnak mint ő nekem. Mit tegyek?
Szerintem a pasik ott rontják el sok esetben, hogy már a kapcsolat elején odaadnak mindent a nőnek és neki neki nem kell letenni semmit. Ha két egészséges felnőtt ember összejön akkor a kölcsönös gondoskodás, odafigyelés is természetes.
A barátnőd a fejedre nőtt. Lehet ezen változtatni. Például megkéred, hogy készítsen teát/kávét/kakaót/forró csokit magatoknak. Majd dícséred, hogy ez mennyire finom, máskor ő csinálja mert nagyon jól esik, hogy kaptál tőle valamit, amit ő keze által készült el. Vond be a dolgaiba, legyen közös programotok, ami neki is tetszik. Ezt csináljuk a problémás gyerekekkel is. A legtöbb dolgot az ember gyerekkorából hozza és felnőtt korban ugyanúgy működik ez a pszichológia. Persze csak akkor, ha neked is megéri. Egymás közt úgy nevezzük ezt 'Így neveld a sárkányod'. :) Egyébként maga a mese nagyon jól bemutatja, hogy a problémás személyiségnél nem kézen fekvő agressziót, erőszakot alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!