Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki kedves, okos, független nőre vágyik, mi fontos számotokra az ismerkedés során?
Gondolom aki ilyenre vágyik annak pont ez a három tulajdonság fontos, többek között.
Amúgy pedig gondolom alap dolgok, mint beszélgessünk el mindenről jól, ne nézzen le, ne tartson engem hulladéknak, kb. hasonló világnézet. Bújkálós, otthonülős, a világ elől menekülők előnyben lennének nálam emiatt.
A kedvesen nincs mit magyarázni, de az okosságnál sokaknak fontos a végzettség IS, a lexikális tudás és a gyakorlatiasság egyaránt.
Függetlennél fontos a szülőktől külön élés (egyedül max 1 lakótárs) és minimum egy átlag fizetés.
A kérdés alapján te máris gondban vagy az első feltételel kapcsolatban...
Aki okos és független nőt keres, annak ismerkedés során az fontos, hogy a nő okos, és független legyen.
Az összes barátnőm ilyen volt, mindig ilyen lányokat kerestem, de egyiküknek sem okozott gondot azt megállapítani, hogy mitől okos és független egy nő.
Nekem sem, nem is ezt kérdeztem, hanem hogy mit vár egy pasi a nőtől ismerkedés során.
Inkább arra gondolok, hogy ha minden paraméter rendben van, mi az amivel mégis el lehet szúrni, hogy abból kapcsolat legyen, vagy mi kell hozzá?
Jó ha a nő kicsit nehezen megközelíthető vagy ha visszautasítja pl. a szexet első alkalommal mikor a pasi felhozza, vagy jó-e ha bármikor ráér találkozni, jó-e ha egyértelmű a kölcsönös érdeklődés vagy tudat alatt kell a kihívás ilyesmi.
nincs olyan, hogy minden paraméter rendben. A párkapcsolat nem paramétereken múlik.
Hiába jön be nekem az X centis, Y kilós, barna hajú, barna szemű csaj, és emiatt stimmel minden paraméter, ha a végén mégsem mozgat meg bennem semmit.
A párkapcsolat nem katalógus dolog. És bármivel el lehet szúrni, pl simán azzal, hogy azt hiszed minden paraméter stimmel, közben meg ő nem ezt érzi
Sajnos akkor ez a dolog még véletlenszerűbb, így méginkább a szerencsén múlik, ami rossz, mert van akinek sosincs szerencséje (mint pl. nekem).
@7:
A párkapcsolat biztos nem csak a szerencsén múlik!
De az, hogy valójában min, arra leginkább költők és filozófusok szokták keresni a választ, én meg egyik sem vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!