FONTOS! Elszeretném adni a számitógépemet és helyette szeretnék venni egy laptopot de nem olyan 100forintosat mert annyi pénzem nincs! A gépet olyan 30ezerért el tudom adni! És nem sokkal olyan 20-30al szeretném megpotolni! Lehet kapni annyiért jót?
Köszönöm a válaszokat!!!
Kár hogy nem tudjátok értelmezni!!Pedig már javítást is irtam de mindegy!!
Millió csók nektek.......:(
nem értem hogy a kérdést miért nem úgy teszed fel, hogy 50-ért keresel laptopot?
Az biztos hogy újonnan normális gépet amit használni is lehet 100 alatt nem kapsz. Én netbook-ot nem vennék, mert használhatatlan (túl kicsi).
Használtan vennék jó minőségű laptopot. Ha a megbízhatóság számít és nem annyira a teljesítmény (magyarul nem játékra kell, hanem netezésre, irodai dolgokra),akkor a régi IBM thinkpad-ek (T-vel kezdődő sorozat) jönnek számításba. Baromi tartósak, megbízhatóak, és még 1-2 évig elleszel vele.
utolsó vagyok
esetleg régi DELL, TOSHIBA, COMPAQ
Ha rám hallgatsz veszel egy IBM thinkpad T szériás gépet, mondjuk itt: [link] (én is itt vettem)
Használtból viszont ne vegyél:
- fujitsu siemens
- acer
- asus
a laptopok 3-4 év után szétesnek, ezalól csak az igazán minőségi gépek a kivételek (lsd. fentebb) ezek viszont amíg szét nem törnek, mennek...
Akku időre sokra ne számíts, max 1-1,5 óra lesz az összesnél, ennél több majdnem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!