Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt szeretném elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretném elérni, hogy a barátnőmnek fontosabb legyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már több mint 2éve vagyok együtt a barátnőmmel, de sajnos hiába vagyok nagyon jó hozzá valami nem jó.

Kedvébe járok állandóan, kedves vagyok vele és a kettő gyerekével, a szex is jó közöttünk, de valamiért minden rajtam csattan. Ha rossz kedve van bunkón beszél velem és hiába nem vagyok hibás ő a bolond akkor is én vagyok a hibás... Hiába próbálok vele lenni a legjobb, mégsem vagyok jó. Sok csalódásom volt az életben, úgy érzem nekem ő az igazi ezért is vagyok kedves vele. Tényleg mindent megtennék érte. Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám azt elérni hogy mégtöbbet együtt akarjon velem lenni. Van kettő gyereke hetkoznap dolgozik utanna meg főz most takarít.Álltalaban hétvégente vagyunk együtt de valamikor hétköznap is. Én örülnék ha már együtt élhetnénk de egyenlőre ez nem megoldható még. A probléma nem is ez hanem hogy álltalában mindig én akarom az együttlétet ő meg elvan magának ha találkozunk az is jó ha nem az is... Olyan lazán veszi már az életet vagy nem tudom. Van hogy amikor neg vele vagyok átkarol szeretget. Szépen beszél velem. Érezteti hogy fontos vagyok neki. Olyan mintha kettő éne lenne.

Nekem olyan tanács kellene hogy mivel tudnám elérni hogy nagyon engem akarjon es velem akarjon lenni többet. Szeretem nem akarom elhagyni, de valamit tennem kell mert így nem jó hogy amíg bele teszek 100%ot ő meg 50%ot. Érezhető a külömbség. Lehet hogy ő ilyem, már több barátom is mesélte hogy vannak ilyenek akik nincsenek ráfeszülve hanem neki ez a természetes, mert valóban nem egy nyálas nő. Mivel tudnám jobban magamhoz húzni? Köszi a választ. Írjatok valami jót.

Tudom sokan fogjátok azt írni hagyjam el, de azt könnyű írni. Nem akarom elhagyni. Meg szeretném ezt oldani hogy igenis kaparjon vagy nemtudom.

Jó lenne ha bele tenne ő is végre 80-100%ot

#probléma #párkapcsolat #Fontos legyek neki
2020. szept. 1. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem írom azt, hogy hagyd el. Az a baj, hogy egyrészt túl kedves vagy, másrészt rá is feszülsz erre a témára. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez a papucs kategória, és ó be kár, ezt utálják a nők. Na most jön a tanács! Továbbra is legyél kedves vele, de ne olyan tapadós, hízelgős módra, hanem zordon viking szerűen. Szóval szeresd, de ne éreztesd vele, hogy mennyire kis pincsi kutya vagy. Néha legyél hűvösebb, tartózkodóbb, ne érj rá mindig. Hagyd, hogy hiányozzál neki, ő keressen téged. Ha hasonlatot szeretnék mondani a nők által imádott férfi stílusra, akkor azt mondanám: Clint Eastwood egy westernfilmben. Hunyorítassz, csikket kiköpöd, és szótlanul hagyod, hogy a nő elkezdjen vágyni rád. :)
2020. szept. 1. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az első válaszolónak. Te nem csupán jó vagy hozzá, túlzásba viszed. Főleg annak fènyèben, hogy nem kapod vissza tőle. Emiatt èrzi, tudja,hogy nem kell sokat tennie, te akkor is ott vagy, ès leszel neki, sőt, talán mèg jobban puncsolsz is.

Ebből vegyèl vissza, fogd lazábbra. Ne "erőltesd" a találkozót, mèg ha nehezére is esik, kicsit várj, hogy már ő hozza szóba.

Az egyik legfontosabb, hogy a bunkó beszèdet ne tűrd el. Mert azzal támasztod legjobban alá, hogy papucs vagy. Ha bunkózik, szólj rá, hogy beszèljen veled normálisan, nem adtál okot erre a stílusra. Ha jobban elfajult a vita, akkor hagyd ott, menj haza, ès mond meg, hogy majd akkor beszèltek, ha már kèpes normális módon kommunikálni.

2020. szept. 1. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kierőszakolni a másikból a törődést. Annyit tehetsz, hogy elbeszélgetsz vele erről, hogy te ezt érzed és szeretnéd ha ő is többet tenne bele ebbe a kapcsolatban, mert szerinted túl lazára veszi az egészet. Egyébként egyetértek az első hozzászólóval, bármit eltűrsz neki, bárhogyan beszélhet veled inkább eltűrőd, mert félsz attól hogy szakítana ha esetleg kinyitnád a szád. De egyébként ez hosszútávon nem megoldás. Fogadd meg az első tanácsait
2020. szept. 1. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:

"Kedvébe járok állandóan, kedves vagyok vele és a kettő gyerekével, a szex is jó közöttünk"

Ezeket hagyd abba és hirtelen te leszel a legfontosabb a világon

2020. szept. 2. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!