Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elérni a barátnőmnél az orgazmust?
"élte át az orgazmus közeli állapotot,
még soha senkivel sem volt neki orgazmusa"
Honnan tudja akkor hogy milyen is!?
Lehet mással még nem, de magával már igen!?
Akkor hagyd hogy irányítson, egy kis tanulás nem árt,
és még mindkettőtöknek is élvezetes lehet. ;-)
valószínűleg nem izgatod fel eléggé, illetve nem tudja elengedni magát szex közben.
én 24 éves koromig nem éltem át orgazmust, pedig 6 különböző partnerrel volt szexuális kapcsolatom. aztán 24 évesen megismertem a férjemet és vele sikerült. a csiklóorgazmus elég hamar jött, a 3. héten. a hüvelyire sokkal többet kellett várni. 15 hónapba került.
annyi volt a titka, hogy egyikünk sem görcsölt rá, élveztük az együttléteket, és nem agyaltunk azon, hogy legyen orgazmusom, és egyszer csak megtörtént...
ha a hüvelyi orgazmusra gyúrtok, mond a barátnődnek hogy lovagoljon meg (nekem is úgy jött össze az első) :) és sokkal többet izgasd orálisan és kézzel is simogasd! a csók is fontos.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!