Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni hogy egy rocker beléd szeressen?
Figyelt kérdés
Én 12(L) ő 14(F) de természetesen nem smaci meg ilyesmi :DDD2013. márc. 8. 20:41
1/16 anonim válasza:
Kérjétek meg a szüleiteket,hogy csináljanak nektek egy babazsúrt.
2/16 anonim válasza:
Kerülgesd mint macska a forró kását kb 4-5 éven keresztül, utána már össze is jöhetsz vele. Addig fejleszd magad az iskolapadban.
3/16 anonim válasza:
Na mi a helyzet egyeske? Miért nem mész rázni a segged a hányingerkeltő tuc-tuc zenédre? :) Vagy éppen káromkodásból álló "zenének" nevezett szövegre gerjedsz (rap)? :)
4/16 anonim válasza:
Nem gerjedek a tuc tuc zenékre, meg a rapre sem :D Szívem joga undorodni a zsíros hajú egyénektől..
5/16 anonim válasza:
#1 Mert ha nincs hosszú zsíros hajad, akkor már nem is vagy rocker? Ez új...
6/16 anonim válasza:
Neked sehogy. Menj vissza babázni.
7/16 anonim válasza:
Vegyél neki egy drága Fender gitárt..tuti beléd szeret ;)
8/16 anonim válasza:
Nem tudom miért kell itt a zenéket és képviselőiket pocskondiázni... Nem minden rocker zsíroshajú igénytelen és nem minden rap szöveg áll csak káromkodásból. Különben sem ez volt a kérdés.:D
Kérdező, beszélgess vele,barátkozz..Ne kapkodj. Valóban nagyon fiatal vagy még.
Egy rocker lány.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem veszek neki gitárt!....magamnak akarok.... És milyen babazsúr?(na jó azért jót röhögtem) De amúgy még fejlesztem magam az iskolapadban
2013. márc. 8. 20:55
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is fiatal vagyok még csak hát korán érő amit én nagyon utálok magamban...
2013. márc. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!