Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm 4hónap után, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm 4hónap után, nem biztos már benne mit érez:Talán csak éretlen még 1 párkapcsolatra? Megijedt, és tehernek érzi a tanulás mellet? Mivel tudnám elérni, hogy ha érez még valamit irántam, ne féljen?

Figyelt kérdés

Ésszerű véleményeket és tanácsokat keressek arra,hogy egyik hétről a másikra mit történehetett velünk:

A harmadik fèl kizárt dolog,ebben biztos vagyok.

Pár szó róla,fiatal (15) koránál èretebb,de tapasztalata ugye neki sincs több.. megakar felelni otthon,meg mindenkinek.. a tanulást komolyan veszi,ès nem szeretne senkit sem elhanyagolni. Volt egy barátnõje,aki nem szerette volna h velem legyen kapcsolatba,irigy volt.. de idõközbe össze vesztek ès mondta, hogy engem mindig is fontosabbnak tartott.. úgy tünt,tènyleg szerelmes,apróságokat adott,sütit, karácsonyt ès szilveszter is együtt töltöttük... minden rendben volt,1 hèttel ezelõtt vasárnapig.. olyankor ki szoktam kisèrni a vonathoz (egy városba járunk suliba,csak õ kolis èn meg bejárós) Rám írt,hogyha lehetne kèsõbb sètáljunk ki mert dolga van... abba maradtunk,hogy akkor nem kisèrem ki mert nincs abban a lelki állapotba. Ez èrthetõ volt számomra!

A hèt úgy kezdõdött,hogy hanyagoltuk egymást.. kedden rám írt,hogy Nem akart hanyagolni ès nagyon hiányzok! Megbeszèltük egy találkozott,azt hittem mennyire vár már. Fogalmam sincs,hogy színjátèk volt-e mert továbbra is használta a 'szívem,kicsim' szavakat. Szerdán,reggel mèg beszèltünk,utolsó órámon meg rám írt,hogy toljuk el 1 órával a talit(ezen picit kiakadtam,mert így kb fèl óránk maradt) Ekkor jött a csavar,azt ìrta 'Mindenfèlekèpp beszèlnünk kell!' Sejtettem,hogy ez nem jó.

S ekkor közölte, nem biztos benne, hogy szerelemes-e mèg vagy csak szeret ès kötõdik hozzám.Éles határt nem tudott mondani ahol eltávolodtunk volna, csak ráfogta,hogy ez a hét gondolkodásba ejtette. Abban maradtunk tartunk egy kis gondolkodási szünetett(lesugárzott róla,hogy fáradt,stresszel a sok tanulástól,ès rossz hete van) hètvègère minden kapcsolatott meg szakítottunk,tudta nèlkül hagytam náluk egy virágot nõnapra,meg egy apró ajándèkott. Anyukája azt mondta,hogy neki azt mondta mèg mindig összezavarom ha èlõbe találkozunk.. ez számomra jó jel,h akár egy puszival is hatok rá,mikor elvileg.biztos magában. Eltelt az 1 hèt szünet, találkoztunk èn arra számítottam,hogy kerek perec megmondja vègre, Vège. Ehelyet elmentünk sètálni ès megfogta a kezem,aztán 20 percel kèsõbb ölelgetett,meg hozzámbújt. Teljesen összezavart,ès a baráti beszèlgetèst megszakítva áttèrtem arra mi is lesz velünk, látszott rajta,h nem biztos magába.. Közölte velem,nem szeretne mègegyszer ide juttni,talán ettõl fèl... de ennek nem kell mègegyszer így lennie,megkèrdeztem tõle kipróbálhatok-e valamit. Nem válaszolt csak erõsen átölelt,elkezdtem szèp lassan csókolgatni a nyakát,haladtam feljebb mikor megszakított: 'ne csináld,csak megint teljesen összezavarsz'. Innestõl csak elõre gondolkodtam,próbáltam meggyõzni ne az agyára hallgason,neharcoljon. Addig juttotunk,egy nagyon gyenge 'Vège egyenlõre'-t kimondott. Bellátásom szerint,most egy ideig elkellene felejtenem s talán Õ fog keresni,vagy valahol találkozunk ès lesz ami lesz.

#barátnő #nem biztos a szerelembe #van még remény
2013. márc. 13. 16:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok! ezt ki hagytam
2013. márc. 13. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Légy türelemmel, lehet hogy csak tapasztalatlan és nem tudta megkülönböztetni, hogy az első hetek okozta rózsaszín köd, a szerelem, és a szeretet között mi a határ. Régen nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol így éreztem, pont 15 évesen és szakítottunk is - de ott volt más ok is - de később megbántam. Ne zaklasd, de éreztesd azért, hogy ott vagy.

Azt is el kell fogadni, hogy van olyan kapcsolat, aminek ennyi a "szavatossági ideje". Szerintem olyan nincs hogy már nem szerelmes, az igazi szerelem ennyi idő alatt nem múlik el, talán csak fellángolás volt.

2013. márc. 13. 18:01
 3/5 A kérdező kommentje:
A következőt tettem, tegnap este ráírtam,hogy próbáljuk meg újra, vagy ne keressen pár napig mert így csak mégjobban szenvedek... Az ő válasza az volt, hogy "elmondtam a döntésem,és ehez tartom magam". Egyenlőre én is lezártam magamban, de még az a baj h várok rá legbelül... :/
2013. márc. 14. 15:40
 4/5 strawberryhillside válasza:
Szia, a leírásodból arra következtetek történeted hasonló az enyémhez, bár én a lány szemszögből látom a dolgokat. Én is 15 voltam, párkapcsolatok terén bizonytalan, első kapcsolat volt. Egy idő után kezdtem úgy érezni, a barátom miatt elhanyagolom a tanulást, barátnőimet, családomat... Engem is érettebbnek tartottak a koromnál, komolyan is vettem a kapcsolatot, mégis egy idő után úgy éreztem, nem vagyok elég érett rá. Játszani meg nem akartam a pasikkal, mert az csak fájdalmat okoz. Tehát én is "szünetet" kértem, megöleltem a srácot, mondtam, hogy vége: kb ugyanez, amit leírtál. 1-2 hónap múlva vált számomra egyértelművé hogy még korai volt egy párkapcsolat. Talán a barátnőd is így érez. Mondjuk az én barátom utána folyton írogatott, meg hívott, sőt követett is az utcán. Ez volt az ami végleg eltaszított tőle. Szóval szerintem hagyd magára egy ideig, hagyd hogy átgondolja a dolgokat, így talán még van esélyed. De ne reménykedj túlságosan, mert amit akkor bizonytalanul mondott, valószínűleg komolyan gondolta(magamból kiindulva írom). ÉS még valami: NE HIBÁZTASD MAGAD, te nem tettél semmit rosszul, ahogy látom, de a csaj sem, egyszerűen az első kapcsolatok gyakran ilyenek. Remélem sikerült a lányok szemszögéből láttatni a dolgot. Kitartást, rőt a továbbiakban! 17/l
2013. márc. 15. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Az a baj,hogy ő keress engem.. ezért kellet nekem megmondani,hogy akármennyire is érdekli mi van velem, meg szeret velem beszélgetni... ne írjon pár napig.. mert ez csak engem készít ki.. bízok benne,hogy megjön az esze.. vagy végre én is elfelejtem Őt! Köszönöm neked is!
2013. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!