Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mondjatok bókokat légyszi! Olyat is amit picit visszafogott, de talàló! :)

#Férfiaknak bók
2022. szept. 26. 19:57
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
17: igen, ezek kedves dolgok, és én is bújos vagyok, csak ott még nem tartunk. Ezért szeretnék a kevés rendelkezésre álló idő alatt is úgy kommunikálni, hogy végre elhiggye, hogy közeledhet!
2022. szept. 27. 12:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha mar ott tartanatok, akkor mondhatnad, hogy jol mutatna a feje a labaid kozott, de amugy tok feleslegesen gondolod tul, mondd azt amit gondolsz. Biztos van valami ami tetszik rajta neked, dicserd azt. Mosolya, haja, ruhaja, stb... Bar ruhaval vigyazz, mert lehet hogy onnantol csak azt fogja hordani minden nap.
2022. szept. 27. 13:13
 23/30 A kérdező kommentje:

:D :D

Mindene tetszik :) épp ez a baj :D

2022. szept. 27. 13:23
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor emelj ki egyet, peldaul hogy tetszik a kislabujjkorme.
2022. szept. 27. 13:48
 25/30 A kérdező kommentje:
na azt még nem láttam :D lehet ez a baj, máris bátrabb lennék :)
2022. szept. 27. 13:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Azert irtam, mert gondoltam hogy nem lattad es majd beugrik valami konkret helyette. Ettol fuggetlenul meg mindig ugy gondolom, hogy feleslegesen tul agyalod. Ha a ferfi is hasonloan tulagyalja majd, akkor ez jobb esetben nagyon docogosen fog indulni (rosszabb esetben pedig sehogy).
2022. szept. 27. 15:30
 27/30 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy tetszik a keze, szeretnéd érezni a melleiden!

Tényleg túlsz@rakodjátok.

2022. szept. 27. 15:35
 28/30 A kérdező kommentje:
A túlszarakodjuk sajnos igaz. Ezen próbàlok vàltoztatni!
2022. szept. 27. 16:53
 29/30 nemaRendőrség ***** válasza:

Az a baj az ilyen szintű rózsaszín köddel, hogy hamar szertefoszlik.

Kicsit racionalizáld az érzelmeid, mert ha össze is jösztök 3-6 hónap múlva szétmentek sajnos így

2022. szept. 27. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Én a pasimnak gyakran elmondom, mennyire imádom a tarkóját, meg hogy szexi a könyöke, és hogy elvarázsolnak a kezei. Mert így is van. Szóval nem kamu duma ez, hanem őszinte vallomások. Eleinte ő sem tudta kezelni, mert nem szokott hozzá, de lassan már nem berzenkedik ellene, mert tudja hogy tényleg így látom.

Megdícsértem múltkor, milyen jól állt rajta az új farmerje. Meg hogy iszonyat kívánatos egy konkrét fekete pulcsiban.

Van egy férfi haver-barátom, aki mindig szeretettel ölel meg és puszilja meg a nyak-válltövemet, el is mondtam neki, hogy ez milyen jó érzés és hogy ez őhozzá tartozik. Ugyanő lefogyott a nyáron, és múltkor valahogy olyan látványos volt ez a változás, akkor megdícsértem, hogy milyen jól néz ki.

Ha új frizurája van valakinek, és tényleg tetszik, akkor azt is meg szoktam mondani. Ha csinos a ruházata összhatása, vagy ha látszik rajta hogy jó passzban van, akkor is megjegyzem hogy sugárzik, és jó ránézni.

vagy: milyen jó hallgatni a nevetését, nekem is jó kedvem lesz tőle.

Szóval szerintem bátran, őszintén, a kapcsolatunknak megfelelő közvetlenséggel (ha olyan, akkor némi pajzánság is mehet bele), észrevéve a lehetőséget.

2022. dec. 20. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!