Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mondjatok bókokat légyszi! Olyat is amit picit visszafogott, de talàló! :)

#Férfiaknak bók
2022. szept. 26. 19:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
9%

talán ezekről:

-jóképűségről

-személyiségről

-erejéről

2022. szept. 26. 20:01
 2/30 A kérdező kommentje:
Példákra gondoltam, én is tudom mi az a bók!
2022. szept. 26. 20:04
 3/30 anonim ***** válasza:
27%
Hogy az inge / felsője jól kiemeli a szeme színét pl.
2022. szept. 26. 20:04
 4/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egyáltalán nem vicces! Pont ezért kérdeztem, mert szerintem nagyon ritkán tudnak jól bókolni a férfiaknak! Úgy, ami nem idétlen vagy sok, hanem egyszerűen, mint egy nőnek, a nagyon csinos vagy! Egy férfinak főleg a kezdetekkor nem olyan könnyü bókolni!
2022. szept. 26. 20:49
 5/30 anonim ***** válasza:
43%
Legjobb móka a világon, egyáltalán nem tudják kezelni. Nem kell nagyon cifrázni. Elég annyit mondani, hogy abban a pólóban mindig olyan izmosak a karjai, vagy a színe kiemeli a szép szemeit.
2022. szept. 26. 20:53
 6/30 anonim ***** válasza:
0%

Férfiak tradícionálisan a pénzüket hozzák egy kapcsolatba (jó 10-15 éve mondjuk már a külső is nagyon komoly követelmény nők felől nem csak a pénz) nők meg a kinézetüket. Ezért van az, hogy férfiak a nők kinézetére tesznek megjegyzést, nők meg a vagyonukra.

2022. szept. 26. 20:53
 7/30 A kérdező kommentje:
De én a megjelenèsère is szeretnék! Mondjuk hogy jól àll az új frizurája, ez hogy hangzik jól?
2022. szept. 26. 20:56
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, nem tudjuk helyén kezelni úgy sem. Nekem egyszer egy lány azt mondta, hogy "tetszik, hogy mindig mosolyogsz". Én meg nem tudtam hova tenni ezt, mert nem szoktak bókolni nekem, szóval "férfias" zavaromban még megköszönni sem tudtam, de ettől még jól esett.
2022. szept. 26. 20:58
 9/30 A kérdező kommentje:

Hát, hál Isten nem ezt a szintet keresem…

Az igaz lehet, hogy a tettek számitanak, de nem mondd már, hogy neked nem esik jól, ha a kiszemelt nő megdicsér!

2022. szept. 26. 21:02
 10/30 anonim ***** válasza:
72%
azt mondd neki amilyen és ami tényleg tetszik neki. hiába mondod h olyan izmos vagy, ha ropi a srác, vagy imádom a nagy farkad, ha kicsi van neki. mondd azt, ami a szívedből jön és őszintén gondolod
2022. szept. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!