Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Sűrűn előfordul, hogy a férfiaknak nem akarnak fizetni?
Nem férfiak válasza érdekel.
Olyan nőké akik ismerkednek, eljárnak randizni.
Vagy a párotokkal, hogy volt ez az elején?
Minden randipartnerem meghívott az első randin. Másodikon pedig felesben fizettünk, ha hagyta. Ha nem, akkor nem erősködtem tovább.
Úriemberekkel mentem eddig randira, nem szarrágókkalm
Nem fizetett, és ő lett a férjem. De ő olyat adott nekem, amit más meg sem tud közelíteni ;)
Nem pénz kell a csajozáshoz srácok. Ezer ilyen kérdés van h ennyi pénz meg annyi pénz.
4
Egy 500-1000 ftos ital nem pénz kérdése szerintem. Ennyire még a barátom és a mentoráltam is méltatom. Aki nagyüzemi randizást akar csinálni előszűrés nélkül, az meg talán nézzen kicsit magába.
2#
Akkor a nők nagy része sz.arrágó?
Hiszen a többségük nem akar fizetni randikon.
Te is sza.rrágó vagy? Hiszen mondtad hogy legtöbbször a férfiak fizettek a randijaidon.
"Mindegy h 500 vagy 1000 ft, engem ne hívogasson meg senkiy mással akarjon levenni a lábamról."
Az a te problémát, ha nem tudod megkülönböztetni azokat a férfiakat, akik pénzzel akarnak levenni a lábadról, és és azokat, akikben van annyi nagylelkűség és lovagiasság, hogy első, vagy akárhányadik randin meghívnak egy italra vagy esetleg akár egy vacsorára.
"A rossz pasik szorulnak rá, hogy fizessenek."
Te tényleg nem találkoztál még olyan férfival, aki - függetlenül attól, hogy mennyire vonzó pasi - nem azért hív meg bármire, mert "rászorul", hanem azért, mert ez számára egy szívből jövő gesztus, amit természetesnek érez, és amit egy nő sokféleképpen tud később viszonozni, ha nem ér véget a történet az első randi után?
9#
Nem szégyenled magad? Micsoda szar.rago vagy. Sajnálod a pénzt egy üdítőre vagy sütire? A sokadik randin már illik a nőnek is visszahívni valamire a férfit. Szóval semmi mentséged nincs, még akkor sem ha nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!