Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bókoljunk férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mondjatok bókokat légyszi! Olyat is amit picit visszafogott, de talàló! :)

#Férfiaknak bók
2022. szept. 26. 19:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10es: köszönöm, erről beszélek!

Kedveskedni szeretnék neki, mert ő is mindig zavarban van! Valahogy biztatni…

2022. szept. 26. 21:04
 12/30 anonim ***** válasza:
13%

Nem szövegelni kell, hanem csinálni. Ha nekem szövegelnél, az általános iskolai "aranyos srác" jelző jutna az eszembe bármit is mondanál, azaz ronda vagyok, de legalább nem sok vizet zavarok :). Tettek nem pedig szöveg.

2022. szept. 26. 21:08
 13/30 A kérdező kommentje:
15. Ok! Milyen tettek?
2022. szept. 26. 21:09
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem egy idióta vagyok, de kösz a tippet! Ja, nem!
2022. szept. 26. 21:16
 15/30 nemaRendőrség ***** válasza:
23%

Embere válogatja.

Én például görnyedve ültem anno, jártam vele gyógytornászhoz is.

Nemrég görnyedve ültem sajnos, és megjegyezték hogy milyen egyenes a hátam. Megnéztem tükörben, és tényleg. Ez tök jól esett, mert olyan dolog amiért tettem, elértem valamit, ha számomra görnyedt állapotban is említésre méltóan szép egyenesen ülök.

Felszereltünk egy tükröt a tükör mögé, látom magam elől hátul. Nézegettem magam benne, már rég nem voltam edzeni, a hátammal úgy igazán sohasem foglalkoztam, de olyan széles volt a vállam, el sem hittem.

Mentem asszonyhoz boldogan újságolni hogy széles a hátam, annyit mondott hogy "igen, tudom".

Ez is egy tök jó bók volt, mert úgy mondta mintha egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen tény lenne.

A magasságom miatt rendszeresen szoktak bókolni, pedig azért 185 bőven átlagos, de ha azt mondja egy eladó hogy széles a vállam akkor is megveszem a kabátot 2x annyiért mint terveztem

2022. szept. 26. 21:18
 16/30 A kérdező kommentje:
19. És a párodtól, amikor még ismerkedtetek milyen bók esett jól?
2022. szept. 26. 21:21
 17/30 nemaRendőrség ***** válasza:
29%

Nem egy bókolós fajta, nem emlékszik hogy valaha szavakkal bókolt volna.

Ami jól esett az a törődés. Például volt egy keresztbeszervezés, amikorra randit beszéltünk meg lett volna más programja, de inkább eljött randizni.

Egy átlagos ember voltam, nem volt menő kocsim, menő telefonom, Hermes övem stb amit tudott volna bókolni, nincs kiemelkedően jó testem sem, akkor sem volt.

Amire emlékszem hogy jól esett még az a bújás volt, bújt hozzám randikon

2022. szept. 26. 21:39
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Pl: fogyozól mint ha kisebb lenne a hasad?

Olyan nyugodt vagy mint egy csiga csak be ne aludj!

Xdd

2022. szept. 26. 21:40
 19/30 anonim ***** válasza:
48%

Meg voltam győződve, hogy nekem ez a dolog nem megy. Majd miután elváltam és megismerkedtem egy másik nővel (majd másikkal...), akkor rájöttem, hogy megy ez, csak azt kell mondani, amit gondolok.

Akkor van gond, ha semmi jó gondolatom nincs a másikról.

2022. szept. 26. 21:46
 20/30 anonim ***** válasza:
22%

Kedves kérdező!

Sok az irigy férfi ,én kérek elnézést !

Nehéz kérdés.

Fèrfi típustól is függ

2022. szept. 26. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!