Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Burkolóként mennyi esélyem van párt találni?
"Te nemhogy nem vagy burkoló, de még csak nem is ismersz közelebbről semmilyen építőipari munkást, és nem tudsz a fejükkel gondolkodni."
Elmeséled nekem, hogy hogyan gondolkodik egy építőipari munkás? Nagyon kíváncsi vagyok kőműves feleségként, hogy mit gondolsz.😃
21.
Többségük alkoholista, szerintem erre gondolt ő is.
27.
Mivel írtad, hogy "kőműves feleség" vagy, így elfogultságodban nem veszed észre, hogy a férjed alkoholista (talán te magad is), csak már előkerült a "napi 3-4 sör nem is sok!" hozzáállás.
12 éve vagyunk együtt, ez alatt az idő alatt egyetlen üveg sört sem ivott meg. Nem szereti az ízét. Gránátot sem iszik, mielőtt ezzel betalálnál.
29.
Aztán ez vagy igaz, vagy nem. Még abban sem lehet biztos senki, hogy az vagy, akinek mondod magad. Ez egy anonim fórum, nagyon sok esetben a kérdéshez igazított troll történetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!