Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kis tündérkék! Aki csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis tündérkék! Aki csak az anyanyelvet beszél az már labdába se rúghat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 19:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Tolmácsnak készülök, két nyelven beszélek folyékonyan, egyen pedig középszinten. A párom “csak” angolul tud, neki eros középszinten megy. Ő más területen eros, ez engem nem zavar. Ha már egyikünk beszel, akkor mindegy, hogy a másik tud e vagy sem.

24N

2022. szept. 25. 07:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

20: tizenéves köröm óta használom az angol nyelvet napi szinten, hol többet, hol kevesebbet, de legalább annyi mindig megvolt, hogy olvastam, a legtöbb esetben kommunikaltam is rendszeresen. De mivel két éve angol anyanyelvű párom van, nem gondolnám, hogy ne lenne frissen tartva a nyelvtudasom.

Mondjuk ha valaki _tényleg_ megtanul egy adott nyelvet, nem hiszem, hogy el lehet felejteni, maximum kicsit berozsdásodik, ha sokáig nem használja, de vissza lehet hozni hamar. Viszont egy minimum kommunikációs szintet elerni nem hiszem, hogy túlzott elvárás, főleg angolból, amit valóban van lehetőség használni folyamatosan. És a használat alatt tenyleg azt értem, hogy el tud olvasni egy cikket angolul, vagy meg tud nézni egy gagyi infotainment videót a YouTube-on angolul, ha ennyi már megy, akkor talán akkor sem néz hülyén, ha angolul megkérdezik tőle, merre van a buszmegálló, és talán még egy szóbeli útmutatás is társul a mutogatás mellé válaszként; vagy ha külföldön jár, tud rendelni egy etteremben anélkül, hogy az étlapot bökdösné. Kb ezt értem minimum alatt, nem azt, hogy politikai elemzéseket olvasson es vitasson meg anyanyelvi beszélőkkel.

2022. szept. 25. 09:17
 23/25 anonim ***** válasza:

*korom

😅

2022. szept. 25. 09:17
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó ember magyarul sem tud rendesen kis hazánkban, oszt' mégis van párkapcsolata...
2022. szept. 25. 09:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha ő cserében nem vernyákol azért, mert nekem pl. vannak olyan angol nyelvű kedvenc tévéműsoraim, amikhez nincs magyar felirat, és megnézem őket akár egyedül is, hogy miért nem vele töltöm azt a heti 1-2 órát inkább, meg nem sznoboz le azért, mert idegen nyelven olvasok.
2022. szept. 26. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!