Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis tündérkék! Aki csak az anyanyelvet beszél az már
labdába se rúghat?
Aki így szólít meg, annak abszolút semmi esélye. :D
2022. szept. 24. 20:20
#8 nem csak a média miatt lehet menni nagyokos. Munkavállalás céljából is.
2022. szept. 24. 20:26
Folyékonyan beszélek angolul, németül, a munkámban is fontos illetve szeretek utazni, új kultúrákat megismerni, vannak külföldi barátaim is, sőt én is tervezek majd külföldön élni. Egyszerűen nekem ez már hozzátartozik a személyemhez és hozzám hasonló párt tudok elképzelni.
Szóval igen.
2022. szept. 24. 20:29
Idegen nyelvet beszélő férfiként: Ezt a szűrőt mondjuk én sem igazán értem. Nincsen az kőbe vésve, hogy kötelező AKÁRKINEK is idegen nyelven beszélni. Tény, hogy meg tudja bizonyos helyzetekben könnyíteni az ember életét, de ezen ne múljon egy effektíve jó kapcsolat.
2022. szept. 24. 20:44
Nekem is ritka szar nyelvérzékem van sajnos, de azért egy alapszintű angolt muszáj a mai világban elsajátítani ha nem akar totálisan elveszett lenni az ember.
És igen, az is benne van a pakliban, hogy innen menni kell. A nyolcas komment vicces annak fényében, hogy aki nem tud angolul, az gyakorlatilag el is zárta magát a megbízható hírportálok nagyrészétől, tehát nagyon könnyen befolyásolható, mert nem tudja ellenőrizni a forrásait.
2022. szept. 24. 22:16
Úristen, de szánalmas egy-két hozzászólás... nyilván, hogy ha nem tud valaki összerakni 1-2 mondatot külföldön angolul és szerencsétlekedik az sokan elárul az adott személy talpraesettségéről, de azért nehogy már felső szinten kellene komunikáljon valaki idegen nyelveken ahhoz, hogy esélye legyen párkapcsolatra....nagyon sok emberen meg észre vettem azt, hogy a legtöbb ember aki azt mondja magáról hogy tud egy adott nyelven beszélni, nagyon gyerek cipőben van nyelvek szempontjából.
2022. szept. 24. 22:36
Annak ellenére, hogy mindenhol kötelezően tanítanak egy nyelvet, ami a többségnél angol, az egy dolog. Ez egyébként ezelőtt 15-20 évvel is így volt, az én korosztályomból sem beszél mindenki angolul. Akik egyetemre járnak, és műveltek, azok sem feltétlen tudnak beszélni más nyelvet. Lehet, hogy nyelvvizsgájuk van, de a beszéd az más.
2022. szept. 24. 23:09
Sosem tartottam ezt szűrőnek, de így belegondolva, nekem tényleg furcsa, ha valaki nem beszél legalább egy idegen nyelvet. Most az más kérdés, hogy milyen szinten, de azért egy minimálisan manapság azért "illene".
2022. szept. 24. 23:46
2022. szept. 25. 03:43
18: Ahhoz heti szinten 2-3 órát foglalkozni kell a tudás frissen tartásával.
Amiből 10, 40 éve lenyelvvizsgáztál, és eltetted a fiókba, azt nem beszéled te sem, úgy tippelem.
2022. szept. 25. 03:56
Kapcsolódó kérdések: