Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szinten kell egy külföldi anyanyelvét beszélni, hogy komoly párkapcsolat jöhessen létre?
Anyanyelvi szinten beszélek angolul (külföldön éltem plusz külföldi cég), és voltak külföldi (angol és nem angol anyanyelvű) barátnőim.
Mondjuk rám előtte is mondták, hogy nem tudnák megmondani, hogy nem amerikai vagyok.
Szerintem ez magyarul zavaró, mert mi abszolút nem vagyunk hozzászokva magyarul beszélő külföldiekkel valo interakciohoz, mivel ugye annyira keves van es viszonylag szokatlan is. Parom orszagaban viszont rengeteg a külföldi, aki beszeli a nyelvet vagy az ilyen kulonbozo "közeli" nyelvek beszeloi, akik odamentek dolgozni, es hamar megtanultak (de jellegzetes akcentusuk van, neha a sajat nyelvuk szerint hasznaljak a szavakat stb.). Naluk pl. ez senkit nem erdekel, csak egy ujabb akcentus vagyok :'D.
Szoval szerintem ez abszolut orszagfuggo, hogy ott mit latsz magad korul es mi a megszokott.
Ismertem olyanokat, akik egyáltalán nem beszélték a másik nyelvét, de mégis összejöttek. Eleinte csak mutogattak egymásnak, később megtanulták egymás nyelvét. Ma mar gyerekük is van.
Ez a történet is bizonyíték arra, hogy akik igazan szeretik egymást és egymáshoh valóak, azoknál nincs semmilyen akadály.
En mikor megismerkedtem a felesegemmel akkor nagyon alap angol tudasom volt.
Most sem tokeletes, eros akcentusom van de megertetem magam es en is megertek mindent.
Felesegemet nem zavarja, sot erdekesnek talalja. Itt amerikaban hozza vannak szokva az emberek hogy elnek itt kulfoldiek bar a legtobb itt elo kulfoldi nem europai hanem delamerikai.
Engem nem zavarna ha a felesegem akcentussal beszelne magyarul mert legalabb tudna magyarul :D. Csak hat ugye a magyarok nincsenek hozzaszokva ahhoz hogy kulfoldi beszeli a nyelvuket.
Becsben szerintem nem lesz problemad, sok a magyar kint, nem fogja oket meglepni hogy akcentussal beszelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!