Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefeküdtem vele, de nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem vele, de nekem semmit nem jelentett?

Figyelt kérdés

1 hét folyamatos találkozgatás után lefeküdtem egy sráccal, de nekem semmit nem jelentett. Igazából ezt csúnya lesz kimondani, de búfelejtőnek pont jó volt, mert másvalaki eléggé összetörte a szívem. Azóta ez a srác (akivel lefeküdtem) folyamatosan írogat, egyértemű hogy többet szeretne. Egyébként ő nagyon kedves, aranyos, de sajnos nem az esetem, viszont megbántani sem szeretném, mert tényleg jóember, csak sajnos részemről nincs meg a kémia. Párkapcsolatban esélytelen, hogy felvállaljam, meg úgy barátok előtt sem szívesen. Akiről szó van ugrik minden kívánságomra, a tenyéren hordozna, szóval nem elképzelhetetlen hogy elkezdett érezni irántam.

Hogyan kéne ezt a helyzetet kezeljem? Barátként nagyon szívesen elfogadnám, néha több is lehetne köztünk, de párkapcsolat tuti nem.

2022. szept. 23. 02:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ő is csak használni akar téged, csak nem tudja pontosan, hogy hogyan kell viselkedni egy szaxkapcsolatban? Emiatt pedig túltolja az érdeklődést, mert azt hiszi, hogy ezt kell ilyen helyzetben csinálni?
2022. szept. 23. 13:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Hányévesek vagytok amugy kérdező?
2022. szept. 23. 13:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú .. Jól neked ugrottak, csajszi...

Figyelj, próbálj meg kedvesen beszélgetni veled. Meséld el neki valahogy, hogy mi zajlott le benned, de próbáld meg a lehető legtapintatosabban. Plusz kérj bocsánatot, h te nem akartad őt bántani.

Lehet, h ki akad, de gondolom a te lelkiismeretednek is jót tenne ha nagyon kedvesen, de az őszintét mondanád el.

2022. szept. 23. 14:59
 24/24 anonim ***** válasza:
84%
Lány vagyok. Azt nem értem, már úgy 20-25 éve, hogyan lehet lefeküdni olyannal, AKIT NEM SZERETÜNK?! Nekem egy, azaz EGY(!) fiú volt/van az életemben, akivel nemi kapcsolat lett. Barátaim (pár éve házasok) is ilyenek, elsők voltak egymásnak, és esküvőig vártak vele. Ugyanezt mondhatom a szüleimről is(60-as, 70-es években voltak fiatalok). Nem értem ezt az egészet, soha nem is fogom érteni!
2022. szept. 23. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!