Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van így esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van így esélyem egy nálam 4 évvel idősebb srácnál?

Figyelt kérdés

Nem a korkülönbség a baj, mert az szerintem ideális, hanem az, hogy totál más életszakaszban vagyunk.

Én 21 vagyok és még előreláthatólag 24 éves koromig egyetemre fogok járni, ami mellé nem fér be a munka, csak nyaranta dolgozom.

A srác azonban már 20 éves kora óta dolgozik és önellátó, külön él a szüleitől.

Oké, olyan értelemben én is, hogy koliban lakok, de támogatnak otthonról.

2022. szept. 5. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne?
2022. szept. 5. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

marhára nem vagytok más életszakaszban, az kicsit mást jelent

az h te tanulsz ő meg dolgozik az meg egyéni döntés, de ettől nem lesz előrébb max már önellátó, te is az leszel ha végeztél a tanulmányaiddal

és ha jobban fizető munkád lesz sec perc alatt behozod majd

kb lényegtele

az más lenne ha ő már 30+os lenne vagy 40 és gyereket akarna, de te ugye még tanulnál élnél meg hasonlok. Az más életszakasz, de ez kb a semmiség

ugorj neki nyugodtan

2022. szept. 5. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak zavarna, ha valahova elmennénk, nem lenne saját pénzem, csak az, amit a szüleimtől kaptam és nem tudom. Hiába tanulok, én ezt furának tartom 21 évesen. De biztos velem van a baj :D
2022. szept. 5. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen és hozzád hasonlo emberek akiket zavar nagyon h még mindig eltartják őket és nem a saját lábukon állnak. Én és pár haverom már 16-17évesen így voltunk nem is igen vettünk igénybe szülői dolgokat az alapokon kívül és csodálatos volt utána tényleg magunkat eltartani. De azt ne felejtsd el h a szüleid amikor gyereket vállalták ezzel tisztában voltak, és te se csak mereszted otthon a segged és éled fel a javakat hanem tanulsz és megalapozod a saját életed szoval megdolgozol érte. Szoval ne érezd magad annyira rosszul emiatt, majd te is leszel dolgozo fél idővel addig is keressétek az olcsobb szorakozás lehetőségét és akkor te se érzed magad annyira esetlennek függőnek. De ha tényleg nem bírsz ezzel az érzéssel csillapíthatod némi diák munkával. Kiegészíted a pénzed egész addig amíg tudsz melette rendesen tanulni. És ha bár fáradtabb leszel, de ez a fura érzés alább hagy majd sőt ha akarsz még te is fizethetsz teljes dolgokat akkor meg plane jol fogod érezni magad h ezért megdolgoztál és élvezitek. De majd eldöntöd hogy smint.

A sráctól is függ milyen tipus, lehet mindent ő akar fizetni lehet semmit se akar majd lehet ilyen is olyan is majd kiderül ha ott tartotok, sok sikert :)

2022. szept. 5. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem akadályozza, hogy boldog kapcsolatotok legyen, ha úgy alakul.
2022. szept. 5. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!