Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 2 gyerekem,3 és 5 évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 gyerekem,3 és 5 évesek lesznek pár hónap múlva. Sajnos megszokták hogy minden éjszaka átjönnek. Mit csináljak? Már nem a férjemmel (az apjukkal) élek, viszont van valakim. Még nem aludt nálunk, most fog.

Figyelt kérdés
Mit csináljak így az alvással kapcsolatban? Altassam őket a nagy ágyban, menjek át a gyerekek szobájába,ott aludjak a párommal? Vagy mit csináljak? Nem egyszer mondtam,a gyerekek apja is hogy ne jöjjenek át éjszaka. 4en amúgy sem férünk el az ágyon.
2022. szept. 5. 00:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

Nagyon egyszerű mivel pasit bármikor találhatsz,, elmondod neki mi a helyzet... Ha tetszin neki tetszik ha nem akkor nem...

Megáll az eszem pár kommentelőtől....

Neveld meg őket... Zárd be az ajtót... Azt pár év múlva olyan lelkisérült gyerekeid lesznek mint itt ezek a nagyokosok... Se nőjük se gyerekük... Pi.at is csak akkpr láttak élőbe mikor az anyuk szülte öket...

2022. szept. 5. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező! Ha csak alkalmi pasid, miért viszed oda a gyerekekhez éjjelre?

Más tészta, ha a gyerekek már ismerik, akkor könnyebb úgymond kizárni őket.

De ilyen kicsi gyerekek mellett ezt máshogy kéne megoldani.

Max ha elalszanak éjjel, pár órára bezárkózhattok.

De mire a gyerekek átmennének legyél szabad.

Egy gyereknek óriási trauma az ha számukra idegennel bezárkózol.

A gyerek az első hogy ő ne sérüljön, főleg hogy ilyen picik még.

Nem is értem az olyan kommenteket hogy "neveld meg". Ők még nagyon picik nem tudják nélkülözni az anyjukat.

2022. szept. 5. 13:50
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon elborult kommentek vannak:D

1. Sztem ilyem kicsi gyerek mellé alap kéne, hogy legyen hogy mindenféle dugópajtit az ember nem visz haza, ha ott vannak a gyerekek. Ha apukánál/mamánál/x-nél vannak és szabad vagy, persze, azt viszel oda akit akarsz, na de miközben otthon vannak?

2. Tehát szerintem következésképp alap kéne, hogy legyen hogy csak egy komolyabb kapcsolatot viszel haza "bemutatni" a gyerekeidnek. Kicsik, alig fogják fel, de igen tud traumatizálni egy idegen.

3. Bezárni az ajtót egész ejszakára egy 2 és 5 éves gyerek mellett?? Pláne miközben egy idegen ott fekszik?? Normális szülő ilyet nem tesz.

4. Normális szülő nem fekteti a kicsi gyerekeit (meg nagyot se) egy számukra vadidegen pasas mellé.

Ha már sok éves élettársi kapcsolat, akit megszoktak, az megint más.

Eszem megáll.

2022. szept. 5. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs, 3 és 5 éves*
2022. szept. 5. 21:34
 15/20 A kérdező kommentje:

Messze lakik, ritkán tud jönni, azért is mert sokat dolgozik.

12es: nem alkalmi pasi

2022. szept. 6. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
Túlbabusgatod őket, aztán csodálkozol, hogy a postás sem kacsint rád..., később az iskolában is melléjük ülsz órákat?
2022. szept. 8. 08:48
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

13: A gyerek a legfontosabb természetesen. Ha pillanatnyi boldogsága számít, akkor igazad is lehet.

De ha hosszútávon nézzük dolgokat, akkor szerintem az anyuka boldogsága nagyon fontos és alapvetés. Hiszen ha a szülő boldog, akkor a gyerek is az lesz. Ehhez pedig sok embernek nem árt egy egészséges kapcsolat. Egészséges kapcsolatban pedig nincs olyan, hogy a párodat kidobálod az ágyból egy ilyen csip-csup lényegtelen dolog miatt.

A gyerek nem hal bele, ha nem megy át este. A leendő párod meg elvesztheted azzal, ha csak szopatod ilyennel. De persze, ha úgy érzed, hogy inkább egyedül vagy boldog, akkor teljesen jó döntés lehet ez.

De amúgy nemcsak, hogy szopatod párod, de a túlbabusgatás és túlféltés ami extrém káros egy gyereknek. Rövidtávon ez sem látszik meg, de hosszútávon ilyen miatt van több öngyilkosság tini-korban. Túl későn kerülnek ki a túlféltő szülő buborékából. Például a tini kor elején. Ha a valóságág a hormonokkal együtt jön szembe elsőnek, akkor sokan nem tudják feldolgozni.

2022. szept. 8. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

17# A gyereked, az a gyereked! És 3 meg 5 évesekről van szó.

A pasid, az meg csak a pasid, egy alkalmi valaki, aki dugni jön le a nőhöz, addig ameddig az érdeke azt kívánja.

Nem vagyok semminek az elrontója, de ne is haragudj, amikor ilyen picik voltak a gyerekeim, máshogy oldottam meg a pasiügyeimet!

Ha meg ez a pasi ismeri a gyerekeket, sokat van velük együtt, viszi őket ide oda, támogatja a családot, na akkor nem szóltam. De akkor a gyerekek sem fogják zokon venni ha nem engedik őket át a közös ágyba.

De egy (gyerekek számára) idegent?

Hagyjuk már ezt a nyomi szöveget hogy az anyukának a boldogsága... Igen, számít! Menjen kefélni a pasival hotelbe kettesben. A gyerekek felügyeletét meg oldja meg addigra.

2022. szept. 8. 12:00
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

"A pasid, az meg csak a pasid, egy alkalmi valaki, aki dugni jön le a nőhöz, addig ameddig az érdeke azt kívánja."

Bakker, jó véleményed van a férfiakról :(.

Amúgy értem, mit akarsz mondani, de nagyon kisarkítod, mintha a kérdező egy kefélésért feláldozná a gyerekeit, miközben elmondta, hogy van egy kapcsolata, és tanakodik, hogyan tudnák megoldani az alvást.

Btw köztes opció lehet, hogy a csávó a kanapén alszik. Nálunk pl csomószor aludtak már haverok, a gyerekek abszolút bírják az ilyesmit, és akkor nincs mit kimagyarázni, a gyerekek sem szenvednek csorbát, és a csávónak sem kell máshol aludnia. Szerintem ez egy tűrhető kompromisszum.

2022. szept. 8. 13:02
 20/20 anonim ***** válasza:
82%

#17 13 vagyok.

A túlféltés szerintem sem jó, de azt gondolom ez nem a túlféltés kategória.

A túlféltés amikor a szülő fél, hogy amikor a gyerek kint játszik esetleg elesik, vagy sáros, koszos lesz. Ha elesik majd feláll, ha koszos lesz megfürdeted, kimosod a ruhát. Ha megeszik egy bogarat véletlen v valami, nem lesz baja. Itt nem erről van szó.

A gyerek azt látja, hogy az Ő életterébe kvázi "befurakodik" (már a gyerek szemszögéből) egy idegen és ha szülő nem magyarázza el és nem kezeli intelligensen akkor a férfi lesz az "ellenség".

Nem kell, hogy a gyerek a szülővel aludjon, nem is jó, de egyik napról a másikra szó szerint kulccsal kizárni, főleg egy 3 évest, az drasztikus. Ez nem túlféltés.

Fokozatos hozzászoktatás a külön alváshoz, majd az új férfihez. Akkor is szerintem csak akkor ha komoly.

És igen, az anyuka boldogsága is legalább annyira fontos. Felnőtt emberekről van szó, az is érthető ha komoly kapcsolatra vágyik de az is ha csak alkalmi szexre. Mindkettő oké.

A kérdés, hogy ezt miként menedzseli.

Alkalmi partnert felesleges tortúra a gyerekhez hozzászoktatni. Nem kéne keverni.

A komoly partner más tészta, de kisgyerekeknél nagyon nem mindegy, hogy ez hogyan történik.

2022. szept. 8. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!