Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 2 gyerekem,3 és 5 évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 gyerekem,3 és 5 évesek lesznek pár hónap múlva. Sajnos megszokták hogy minden éjszaka átjönnek. Mit csináljak? Már nem a férjemmel (az apjukkal) élek, viszont van valakim. Még nem aludt nálunk, most fog.

Figyelt kérdés
Mit csináljak így az alvással kapcsolatban? Altassam őket a nagy ágyban, menjek át a gyerekek szobájába,ott aludjak a párommal? Vagy mit csináljak? Nem egyszer mondtam,a gyerekek apja is hogy ne jöjjenek át éjszaka. 4en amúgy sem férünk el az ágyon.
2022. szept. 5. 00:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Neveld meg őket
2022. szept. 5. 00:48
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Megszívtad! Egyik pillanatról a másikra erről nem szoknak le. Készítsd fel a pasit, hogy nem ketten alszotok. Szexnél meg használd a kulcsot.
2022. szept. 5. 00:51
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Én pár perc utan visszakísértem, magyarázat nélkül , és aztán leszokott róla. Kicsik még, külön is vagytok az apjukkal, érzelmileg is kell nekik, nem gondolkodik azon ejszaka amit délután mondtál neki.
2022. szept. 5. 03:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Visszakísérem őket akkor is éjszaka ha felébrednek még,átjönnek
2022. szept. 5. 06:25
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem akkor vagytok együtt amikor a gyerekek az apjuknál alszanak?

Ez nem megoldható? Vagy nagyszülőknél?

2022. szept. 5. 07:10
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

Az új pasi miatt ne változtass semmit mert össze fogják kötni a gyerekek az élményt vele. A gyerek nem hülye, csak kicsi.

A pasi két gyerekes anyukával kezdett, alkalmazkodjon.

2022. szept. 5. 07:54
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
Én addig nem hìvnám ottalvásra a pasit, ameddig ez nincs megoldva. Előbb szoktasd át őket és csak utána aludjon ott.
2022. szept. 5. 08:01
 8/20 anonim ***** válasza:
8%

Minden ajtón van zár ugye, használd estére;)

Miféle gyerekeid vannak neked...eszméletlen...

2022. szept. 5. 09:05
 9/20 anonim ***** válasza:
23%

Én bezártam az ajtót és lepattantak.

Mondhatod, hogy a férfi alkalmazkodjon, de nem mindenki akar az éjjel közepén felébredni. A gyereknek semmi baja nem lesz, ha a saját ágyában alszik, de a kapcsolatodnak lehet baja belőle. Ráadásul, ha valaki szellemi munkát végez, annak fontosabb, hogy nyugodtan aludjon.

2022. szept. 5. 09:19
 10/20 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem itt két irány van.

Leszoktatod a gyerekeket róla. Ez türelmes kitartással általában néhány nap alatt abszolválható feladat. Cserébe benne van a pakliban, hogy összekötik a dolgot a fickó érkezésével, és kicsit nehezebb lesz elfogadtatni a csávót.

A másik, hogy a csávónak magyarázod el, hogy a gyerekek még nem váltak le ilyen téren, és bízol a megértésében. Ebben kicsit az lehet kockázatos, hogy ha átjönnek a gyerekek, és ott horkol egy számukra idegen, nem tudni, hogy reagálják le.

2022. szept. 5. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!