Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti összejönnétek egy szakmunkással?
Azzal van a gond h napi 8-10 oraban milyen kozegben van, milyen impulzusok erik, kik a kollegai, mik a temak, amit aztan hazahoz es arrol beszelgetunk. Nem tudja kizarni. Mivel szellemi foglalkozasom van, hasonloval talalom meg a kozos hangot.
Voltam egyetem utan szobalany egy hotelban, a nap vegere fizikailag lefaradtam, de kiegett az agyam is azoktol a "beszelgetesektol", igy meg bevallaltam egy angoltanfolyamot delutanonkent hogy meglegyen a balansz.
Szoval nem, nekem nem palya egy komuves, keressen barmilyen jol, vagy legyen barmilyen kedves ficko.
Igen.
Nekem nincs diplomám, irodai munkám van. Sosem érdekelt a papír. Nagyon nem ez határozza meg az embert. Az meg engem nem érdekel, kinek milyen a lexikális tudása, meg hogy szeret e tanulni, annyi minden fontosabb dolog van, az IQ szint sem ebben mérendő, hogy ötös vagy kettes volt e matekból vagy töriből.
Ráadásul mivel hiány van a szakmunkásokból, még jól is fizetik őket, úgyhogy még csak az sincs, hogy nem tud majd egy pár megélni, mert az egyik villanyszerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!