Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kitűnni a tömegből Tinderen/Bumbleön?
Sokszor mikor pörgetek, az az érzésem egy szép lány láttán, hogy “na ez sem fog soha jobbra húzni” pedig nem vagyok ronda, sem kövér. A valóságban sokan közülük biztos nem küldenének el, de utálom az olyan bulikat ahova a legtöbb csaj jár, így marad a tinder. Mivel lehetne felhívni magamra a figyelmüket? Félmeztelen kép? Kocsi? Utazós háttér?
29F
Akikről írsz, azok mind külsőségek.
- frappáns bemutatkozó szöveg
- mosolygós képek
- hobbijaid képeken
Nekem heti kb 20 lajkom volt relative helyes lanyoktol. Ot kep volt fent, egyiken egy oltonyben es ingben voltam egy irodaban, a masikon egy tesztvezetesre elvitt Porschet tamasztottam egy tengereszkek ingpoloban, a harmadikon egy trikoban feszitettem a bicepszem es egy ikeas szekrenyt furtam ossze, a negyediken egy papirt tartottam amit a ket kollegam nezett en meg mutattam elore, az otodiken meg napszemuvegben egyik kezem a borospoharon, masik a fotelen egy szep kilatasu olasz tengerparti etteremben (kivagott nyaku polo).
Nade amilyen rossz volt a beszelgetes... randiig is alig jutottunk el, szexig meg soha. Toroltem is.
Vannak fotósok, akik csinálnak neked tinder portfóliót.
Pár tízezer.
De minek, az a kérdés?
Behúznak jobbra, utána úgyis beszélgetni kell. Azt tanuld meg youtube videókról?
Utána találkozni. Ott meg fogadj fel egy stylistot?
Tehát érted, előbb-utóbb kijön, hogy Lajos vagy, egy átlagos férfi
Sehogy, de nem is érdemes.
Egy átlagos lányt is 100-200-an húznak jobbra.
a match eleve nehezen jön össze olyannal akivel szeretném...
Csak azok közül húzz jobbra valakit, amik már téged jobbra húztak. És már meg is lesz a match.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!