Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy köszönjek el a lánytól ilyen helyzetekben?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk randizok valakivel már kapcsolattá fajult.Együtt vagyunk.Találkozunk is, a találkamentes napokon pedig online beszélgetünk.Ahol a lány mindig úgy köszön el, hogy "puszi" vagy egy ilyen csók szmájlit küld, vagy szívecskéset.
Én meg kedvesen, normálisan szép álmokat vagy szép estét kívánok és elköszönök. Férfiként gáznak érzem hogy úgy köszönjek el hogy "puszi", meg ilyen b.zis szmájlikat küldjek :)
Van más lehetőség?
2022. aug. 29. 19:33
1/5 anonim válasza:
A csajom nehogy már puszival búcsúzzon.
2/5 A kérdező kommentje:
Online értem az elköszönést, nem élőben...élőben egyértelmű.
2022. aug. 29. 19:42
3/5 anonim válasza:
Jó az eddigi, nem kell ilyen baromságon kattogni.
4/5 anonim válasza:
"Férfiként gáznak érzem hogy úgy köszönjek el hogy "puszi", meg ilyen b.zis szmájlikat küldjek :)"
Hmmm... :D Szerintem kicsit túl bonyolítod.
5/5 anonim válasza:
"Én meg kedvesen, normálisan szép álmokat vagy szép estét kívánok és elköszönök."
Már meg is oldottad. A magad módján, kedvesen és normálisan.
Ő úgy, te így. Ez teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!