Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha a szájra puszit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha a szájra puszit sokkal jobban preferálom mint a csókot a hétköznapi helyzetekben?

Figyelt kérdés
Pl nyilvános helyen egy szájra puszit sokkal szívesebben adok mint csókot a barátnőmnek. Lányok hogy állnátok ehhez?
2017. okt. 19. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Uncsi ugyanaz a két téma egymás után szinten: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Egyébként pedig magánügy!

Na, én meg szimplán megcsókolom a páromat, ennyi.

2017. okt. 19. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de mindig csak szájra puszi megy, barátnőm olyan mint te. Egyáltalán nem probléma, már teljesen megszoktam. Csók szinte csak akkor van ha szexelünk is. Majd biztos jön női válasz, csak gondoltam leírom és mit gondolok
2017. okt. 19. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi legtöbbször szájra puszizunk, de néha elfog minket a hév és vadul csókolózunk.
2017. okt. 20. 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért érdekel tégad az, hogy mondjuk szerintem ez baj-e. Mi köze van bármelyikünknek ahhoz, hogy a te kapcsolatodban mi baj és mi nem? Ha nekünk baj, akkor követsz minket és te is azt mondod ezentúl? Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket.

Szóval: az ilyen dolgokat kizárólag szubjektíven lehet értelmezni. Az egyik kapcsolatban baj, a másikban nem. Ha kettőtök közül valaki számára baj, akkor baj. Ha nem, akkor nem. Ennyi.

2017. okt. 20. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!